Inimesed
20. veebruar 2020, 14:48

VIDEO | Mida soovitaks juubilar Mallukas nüüd 20aastasele iseendale? (40)

„Ei ole eriti mingit tunnet. Mulle on sünnipäevad alati väga meeldinud ja kunagi pole olnud mõtet, et saan nii vanaks. Päris uhke tunne on olla 30,“ sõnab Eesti populaarseim blogija Mallukas ehk Mariann Treimann oma sünnipäeval. Käisime teda õnnitlemas. 

Sünnipäevale eelneva öö veetis Mallukas perega hotellis. „Ärkasin selle peale, et lapsed kiskusid mul füüsiliselt silmi lahti, Mari (Marianni vanim tütar – toim.) laulis sünnipäevalaulu ja küsis, kus tort on. Torti mul ei olnud. Kardo (Marianni abikaasa – toim.) kinkis mulle ühe ripatsi, mida ma olin soovinud, aga ta ei mõelnud, et kui kirjas on ripats, siis see ongi ainult ripats. Läheme nüüd sellele ketti ostma.“

Mida Mariann aga 20aastasele endale ütleks või milliseid õppetunde annaks? „20aastane mina mõtles, et võin kõike teha ja öelda, et see ei huvita kedagi ja keegi mulle midagi teha ei saa. Olgem ausad, pärast mitmeid kohtuteid tuleb välja, et palju saab öelda ja teha. Lihtsalt tuleb vait olla. Minu soovitus 20aastasele endale: ole lihtsalt võimalikult vait!“ naerab Mariann.

Vaata videost, mida Mariann meile veel rääkis.