Shannen Doherty 2016. aastalFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. veebruar 2020, 17:26

Shannen Doherty paljastab: vähk on tagasi, neljandas staadiumis (17)

Sarja "Beverly Hills 90210" staar Shannen Doherty, kes on 2015. aastast võidelnud rinnavähiga ja selle vahepeal seljatanud, jagab südantlõhestavat uudist - vähk on tagasi ja neljandas staadiumis, vahendab E! News. 

48aastane näitlejanna paljastas, et on juba aasta aega hoidnud saladuses seda, et taas vähidiagnoosiga maadleb. "See on mõru pill. Muidugi on mul päevi, kus mõtlen: "Miks mina?". Ja siis mõtlen: "Miks mitte mina? Kes siis veel? Kes peale minu seda väärib?" Mitte keegi ei vääri. Minu esimene reaktsioon on alati mure, kuidas seda oma emale ja abikaasale öelda," paljastab naine. 

Shannen on asja saladuses hoidnud, sest on filminud "Beverly Hills 90210" järge. Naise sõnul oli raske võtteplatsile naasta, eriti pärast seda, kui tema kaasstaar Luke Perry mullu märtsis suri. "Minu jaoks oli veider, et sain taas diagnoosi, aga keegi, kes oli pealtnäha terve, läks enne mind. See oli tõeliselt šokeeriv ja vähim, mis ma sain tema austuseks teha, oli selle sarja tegemine. Enda arvates ei ole ma siiani piisavalt teinud."

Doherty sõnas ka, et mõtles sellele, et kui ta ükskord oma diagnoosi avaldab, on ta teinud palju tööd ja inimesed saavad sellest kuuldes mõelda: "Ta suudab tööd teha ja ka teised inimesed, kellel on neljanda staadiumi vähk, suudavad seda. Meie elu ei lõppe diagnoosiga."