Blogid
30. jaanuar 2020, 18:19

Dilaila kolumn | Kui sõber jätab maha

Olen juba mitu õhtut punast veini joonud. Ja mõelnud, mida ma küll valesti tegin. Ning loomulikult teistelt sõpradelt küsinud, miks mind on maha jäetud.

Mõned kuud tagasi kohtusin trennis ühe, ütleme otse, keskmisest kenama mehega. Tuli välja, et meile meeldib sama muusika, kasvasime üles samu asju tehes ning meil on samad hobid. Kui talle veel Gucci saapad ja punane küünelakk meeldiks, võinuks meist bestikad saada. Enivei, hakkasime WhatsAppima, Instas teineteise pilte laikima ja muud sarnast. Mõtlesin juba, et korraldan oma peika ja tema naisega topeltkohtingu, kui ta äkki … kadus!
Nüüd pole ta juba kümme päeva mu viimasele sõnumile vastanud. Ma ei taha olla see tibi, kes tundide kaupa telefoni vahib või, veel hullem, kirjutab: „KUS SA OLED?! MIKS SA MULLE EI VASTA??!“

Mu parim sõbrapoiss kahtlustab, et ehk sai ta naine teada, et ta iga päev minuga räägib, ja pani ta ultimaatumi ette. Ning et kui ma üldse endale meessõpru tahan, siis pean juuksed kartulikoorepruuniks toonima ja pudelipõhjaprille kandma hakkama. Ehkki kindlasti leidub kuskil keegi, kelle jaoks on ka see look liiga seksikas!

Enivei, mehed, ärge jätke oma naissõpru maha puhtalt selle pärast, et nad on kuumad. Andke ka laia dekoltee ja kitsaste teksadega blondidele võimalus, palun! Sõbra kaotamine on veel hullem kui lahkuminek.

Ahjaa, milline oli teie kallima esimene lause teile? See, millega ta teid ära võlus? Mõtlesin just hiljuti järele ja pean nentima, et mu mees uuris minult, kas mul kodus mikrolaineahi on ning kui sageli ma seda kasutan. Ja et temal on ka olemas, aga tegelikult ei kasuta ta seda pea kunagi. Ilmselgelt on mu mees piltilus, sest ka kuldkalal on rohkem sarmi!