Lugejakiri

Lugejakiri: mis mu puhkusereisist saab? Hiinas leviva viiruse tõttu ei julgegi reisile minna! (15)

LISA KOMMENTAAR

Mine-mine4. märts 2020, 15:55
Tühja sest viirusest ja tervisest, peaasi, et reisiraha kaotsi ei läheks!
Janar3. veebruar 2020, 05:54
Tähtsam on tervis/raha? Tegelik olukord on hullem kui, seda kajastab meedia, kuna kahtlustatakse hiina võime tegelikku ohvrite ja nakatunute arvu varjamiseks. Hiinas on ka tõsiseid probleeme testide tegemisel, kuna mõnes provintsis otsas/otsakorral ja ka kaitseülikonnad. Viirus levib plahvatusliku kiirusega ja see liigitati epideemiad. Iga päev tuleb ohvreid/nakatunuid juurde väga palju. Tegelikku ohvrite arvu ei tea keegi ja nakatunute arvu ei tea ka keegi kõikides riikides. Ükski materjaalne kahju ei korva mitte ühtki inimtervist! Soovitan jätta reisimata! Olete teie/kaasmaalased terved!
Tups2. veebruar 2020, 11:21
Ei maksa paanikat tekitada,paanika nõrgendab immuunsüsteemi ja haiged oletegi.Uurige parem tuttavate käest kes kuhu reisib kuidas olukord on lennujaamades ja kohapeal.See on kõige usaldusväärsem inf.Me ka Taisse minekul selle kuu lõpus,aga midagi hirmuäratavat kuulnud pole siiani.
Sten30. jaanuar 2020, 07:10
Olen ka siin kohal hetkel ning algul mõtlesin ainult rahvarohketes kohtades kanda maski, aga nüüd ei tee sedagi, sest nõustun ka selle numbrite välja toomise näitega. Kui palju inimesi on Hiinas/seal kõige hullemas piirkonnas (ülejäänud piirkondades see oht veel palju väiksem), siis usun et sellest Hiina piirkonnas nakatunute arv on ainult mõni üksik %, millest on surnud veel omakorda suhteliselt väike %. Kokkuvõtteks, see tõenäosus on väga väike ja elame kord ainult. Palju ohtlikum minu arvates on liiklus ja rolleriga sõitmine, kus olla ettevaatlik. Soovitan nautida reisi-hea soe siin :)
Keegi29. jaanuar 2020, 14:25
Ei tasu riskida kindlasti. Ka Eestis ostetakse maske ja respiraatoreid praegu palju. Oht on tõsine. Me ei tea, kas mõni siin elav hiinlane käis jaanuaris kodumaal. Tais on juba avastatud nakatunuid. Kas hakkate terve puhkuse maskidega ja kummikinnastega ringi käima igal pool? Mis kasu on kindlustusest kui te sellesse haigusesse surete?
Vale lugu.29. jaanuar 2020, 11:55
Kui puhkuseni/reisini on jäänud mõned päevad, siis peaks nagu kõik makstud olema? Mis loll jutt?
29. jaanuar 2020, 10:16
Oleme hetkel Tais. Hetkel siin kõik rahulik. Keegi pole paanikas. Ainuke asi mis silma paistab, et igapäevaga inimesed kannavad rohkem maske. Hiinlasi silmanähtavalt igapäevaga vähem. Oleme kohal juba peaaegu kuu aega. Apteekides ei müüda maske...otsas...
soovitan minna29. jaanuar 2020, 01:42
aga tehke reisi/elukindlustus/haiguskindlustus...natuke kallim (lugege ka see hoolikalt läbi)!
ss28. jaanuar 2020, 15:44
lõuna eesti ka ilus koht ei pea piiri taha ronima kui praegu selline olukord
Kõige rohkem inimesi sureb kodus, voodis28. jaanuar 2020, 14:55
Pole see asi nii hull, kui (kollane) meedia kirjeldab. Vaadake reaalset seisu - siiani on surnud ca 100 inimest, nendestki suurem osa vanad ja kaasuvate haigustega inimesed. Terve maailma peale 100! Sama aja jooksul on surnud maailmas kümneid tuhandeid inimesi grippi, kopsupõletikku jms haigustesse, mis on samuti viirushaigused, kuid elu igapäevane paratamatus. Aga kuna need on "väga tavapärased" haigused, siis ajakirjandus selliste uudistega raha ega klikke ei teeni ja seetõttu ka pole mõtet sellest rääkida. Kellele see paanikaõhutamine kasuks tuleb, ei oska öelda.
Õudus ruudus...29. jaanuar 2020, 18:44
Asi on kümneid kordi hullem,kui ajakirjandus kirjutab.Vaadake koha pealt ehtud inimeste videosid ja uskuge nende juttu.Milleks ronida miskisse mõttetusse Taisse j riskid terve pere eludega.
Eedi28. jaanuar 2020, 13:25
No vist ei tasu riskida.
Mileina28. jaanuar 2020, 12:40
Lugupeetud ajakirjanikud võiksid olla ikka rohkem informeeritud ja kirjaoskuslikumad!!Mitte,,karoonaviirus,,vaid karonaviirus!!!!Häbi Teile!!!
Mairi29. jaanuar 2020, 16:41
*koronaviirus siiski... Endal nina püsti, aga ise kirjutab ka valesti... Reisihuvilisele vastuseks see, et muidugi minge reisile. Koronaviirus sureb 75% alkoholilahusega. Ja need ühekordsed maskid ilma mehhaanilise filtrita.... Need on tegelikult nvnaa mõeldud haigele ette panemiseks, tervet väga ei kaitse. Kaitsevad aint piiskade eest.. Ala kui keegi köhib näkku. Siis suhu ja ninna ei sattu. Aga silma ikka ja ikka nakatunud. Koronaviirus sama hull kui gripp... Pole midagi, mille pärast nii muretseda. Kätepesu, käte desinfitseerimine alkoholilahusega ja nautige oma mõnusat reisi.
Ants30. jaanuar 2020, 11:20
Ehk siis minge rahulikult nt Wuhani, aga lakkutäispeaga ei juhtu midagi? Mõttetu jama.