Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
27. jaanuar 2020, 10:47

Lugejakiri: leidsin mehe voodi kõrvalt käsisae, turvahälli ja musta aluspesu – mida värki?!

Mõned kuud kohtamas käinud naine avastas uue partneri kodus, et mees hoiustab magamistoas väga kummalisi esemeid. Kas karta ja põgeneda? Või riskida?!

„Oleme mõned kuud käinud kohtamas, aga üksteisele külla oleme jõudnud alles viimased nädalad,“ kirjutab Siiri.

„Kõik sai alguse avameelselt, mistõttu tean tema purunenud perekonnast, kuid teab ka tema minu eelmiseid suhteid. Saladusi ei näi meil olevat, aga ometigi üllatas mind natuke see, mida tema kodus kohtasin,“ selgitab naine.

„Vajusime reedel pärast mõnusat õhtueinet tema juurde ja kirg viis meid magamistuppa. Sel õhtul ma ümbrusele suurt rõhku ei pööranud, sest väsitav nädal andis meile mõlemale tunda. Nii jäimegi kiirelt kaissu magama. Hommikul ärkas tema varem, et koeraga jalutama minna, aga mina jäin veel mõnusalt vedelema. Eks ma siis piilusin natuke ka ringi,“ tunnistab Siiri oma uudishimu.

Naise sõnul ei pidanud ta veidruste märkamiseks sugugi kappides ega pesusahtlis tuhlama, sest tema pilku haaras mehe voodi kõrval seisev „komplekt“.

„Alguses vaatasin, et madalam öökapp seisab seal riiete all, aga tegelikult oli seal turvahäll. Mu kaaslase lapsed on minu teada küll juba palju vanemad, mistõttu ikka tekitab küsimusi, miks tal see häll seal voodi kõrval seisis. Aga ka hälli sisu oli päris põnev. Seal oli käsisaag ja tema tõenäoliselt must aluspesu. Ma ei olnud huvitatud selle sorteerimisest. Korterit vaadates küll ei paista, mida seal selle saega teha oleks või tehtud oleks,“ muretseb Siiri, et mees on midagi talle oma elu kohta siiski valetanud.

Tol hommikul paarike pikalt korterisse ei jäänud, vaid läksid kohvikusse hommikust sööma, sest mees pidi õhtul Soome tööle sõitma.

„Kohvikus suutsin ikka uurida, et mis ta selle käesaega toimetab. Viskasin nalja, et kas seab mulle mõne muheda kujukesed aeda paigutamiseks. Ta väitis, et oli seaga pärast jõule kuuse juppideks saaginud. Samas mäletan meie vestlust, kus ta väitis, et kuuske ta tänavu ei too, sest lapsed veedavad pühad emaga. Võta siis kinni, mis see õige on. Aga natuke ebakindlam olen meie suhte osas nüüd küll,“ ootab Siiri, et asjad ise paika loksuks ja selgus saabuks.