Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
16. jaanuar 2020, 11:05

Lugejakiri: sõiduõpetaja hammustas mind õlast  (9)

Kaidi kirjutab ebameeldivast ja kummalisest kogemusest, kuidas autosõiduõpetaja teda sõidutunnis õlast hammustas.

„Nüüdseks on mul load olnud juba üle kümne aasta, aga mõnikord ikka meenuvad kummalised seigad. Üheks selliseks on mu kunagine sõiduõpetaja, kes gümnaasiumis meie klassile sõidutunde andis“ kirjutab Kaidi.

„Ühes sõidutunnis heitis sõiduõpetaja õhku kummalise varjundiga nalja, misjärel ta mind konkreetselt õlast hammustas. Jälgi küll ei jäänud ja füüsiliselt haiget ma ei saanud, aga kampsun oli ilane ja enesetunne veider. Ju ta minust ikka natuke sisse oli toona võetud, aga oma tööeetikast ta niivõrd palju ei hoolinud, et see tegu oleks tegemata jäänud,“ täpsustab ta.

Naise sõnul oli teisigi märke, mis viitasid ebasobivale käitumisele.

„Ise ma kuidagi flirtiv ei olnud. Ka rõivad olid igati kombekad. Pean tunnistama, et korra juhtus sõidu ajal üks  ebamugav olukord ka minu tõttu. Käiku vahetades panin käigukangi asemel käe õpetaja põlvele. No siis tuli tema poolt ka mingi kahemõtteline nali. Ise ma ainult punastasin,“ meenutab Kaidi.

Toona ei teinud noor neiu neist juhtumitest suuremat välja, kuid on elus hiljem mõelnud, et oleks pidanud julgelt sõiduõpetajale ütlema, et tundis end ebamugavalt.

„Ega mõnus neid nalju kuulata ei olnud, aga otse toona midagi teha kah ei olnud. Sõiduõpetajana oli ta hinnatud ja õpetas ka hästi. Aga see eriline kiiks ja vajadus, millega ta mõnele õpilasele tähelepanu pööras… siiani tulevad külmavärinad ihule.“