Lugejakiri

Lugejakiri: ohutulede paradiis – miks iga mats vilkuva masinaga kõnniteel ja poe ees seisab? (13)

LISA KOMMENTAAR

Volkergeist10. jaanuar 2020, 11:04
Jõulude eel Lõunakeskuse parklas nägin kuidas üks töll oma auto keset parkla kõnniteed parkis. G4S töötaja oli kohe platsis ja noomis tölli aga see laiutas lihtsalt õlgu ning kõndis poodi. Ja vabu kohti paistis paarikümne meetri raadiuses vähemalt 3-4 olevat. Aga no kui nii nahaalselt lastakse parkida, sest ega sel G4S töötajal ka ei paistnud mingit lahendust pähe torkamas, siis minnaksegi aina ülbemaks. Kui naabrimees võis oma parsa nii parkida, siis võin mina ka, sest minu käru on uuem ja ilusam. See mõte, et äkki selgitaks kaasjuhile vale käitumist, sageli autojuhi ajju ei mahu.
9. jaanuar 2020, 18:56
Äkki läks pidurivedelikku ostma
kribu9. jaanuar 2020, 17:35
Venemaal on selle vastu päris mitu liikumist,kleebivaid kleepekaid ja kutsuvad evakuaatori.Vaadake You-st " STOP HAM "
Ardo9. jaanuar 2020, 17:30
Politsei peaks ülbikutele korrale kutsuma.
vv9. jaanuar 2020, 17:28
milleks siis neid reegleid teha kui need ei toimi ja milleks ei ei võeta neid rikkujaid vastutusele pigistada nii et tilgad taga
Tölpa9. jaanuar 2020, 17:23
Üks parkis ka ennast täitsa poe ukse ette ja andsin jalaga sellise laksu et pamprist juppe lendas ja läksin rahulikult poodi edasi. Välja tulin oli kadunud.
Vinguviiul9. jaanuar 2020, 16:01
Pole 40 eluaasta jooksul ükski auto ette jäänud, ikka saab mööda või ümber. Aga näe, teisel inimesel ei möödu päevagi, kui autod muudkui jalus on. Tuleb kolida elama kuskile Soomaale, siis pole ka probleemi.
ander2239. jaanuar 2020, 14:38
aga nii ongi nahh. kui ikka mul on äge auto siis teie peate mu ees kasvõi kükke tegema. mina olen ju normaalne mees, mitte teie.
Tõnu9. jaanuar 2020, 14:20
Ei, Ants, ma ei ole ülbete ja laiskade mühkamite üle kade. Käin rõõmuga jalgsi nii linnas kui maal, mõnekilomeetrine vahemaa pole minu, 70-aastase jaoks mingi probleem. Küll aga ei leia ma, et iga poe või asutuse treppi peaks autoga pääsema - pisut enese liigutamist tuleks igaühele ainult kasuks. Linnad ei peaks olema nii autode- ja autojuhtidekesksed. Siin kirjeldatud olukordi olen ka ise palju kordi tähele pannud. Mõelge ise - kui niigi kitsal kõnniteel pargib veel auto, kuhu siis näiteks lapsevankrit lükkav ema või tugiraamile toetuv vanainimene peaks astuma, et edasi pääseda?
Ants9. jaanuar 2020, 16:00
Tõnu, ära erutu, vanem mees, tervis pärast hakkab jamama. Rahu! Ma ei ole mitte kuskil öelnud, et ma kuidagi õigustaksin neid tolvaneid. Kuskohast sa selle välja lugesid? Vastupidi, teinekord kui näen sellist, siis tekib soov naaskel rehvi või mõni peegel maha lüüa vms, aga tsiviliseeritud inimesena seda muidugi ei tee. Mind pani imestama lihtsalt selle artikli kirjutaja reaktsioon. Et kohe elurõõm kaob mõnda sellist nähes. Mis maasturitesse puutub, siis nende osas on inimestel vist samasugused eelarvamused, nagu BMW-omanike osas. Sellest ka imestus.
Ants9. jaanuar 2020, 14:04
No on jah tolvanid. Aga sellest teha nüüd NII suur probleem ja kohe elurõõmu kaotada? No ma ei tea, soovitaks enne elu endale hankida. Sest sellisest asjast küll ei tohiks mingi masendus ja elurõõmukadu tekkida. Ja tundub, et mingi eriline vimm on postitajal ikka maasturite vastu. Ikka vaja maasturid välja tuua. Eks ma mõistan ka natuke- eestlaslik kadedus kriibib hinge, kui oma väikese Dacia või Opeli seljakotiga sõitma pead...
Oh Ants, Ants...9. jaanuar 2020, 19:15
Dacial ju ka oma maastur olemas. Sama, nagu kõik meie teised parketimaasturid, sõltumata hinnast. Maastur on ikka see, millega maastikul sõita saan ja mudamülkastki läbi pressin. Ise pargin alati parkla viimasesse otsa, et käimisraskustega inimestel kergem oleks lähemale parkida.
Vaata ants9. jaanuar 2020, 19:45
Mina sõidan kas oopeli või dacia või mingi muu "punniga". Mul ei ole vaja mingit "pikendust". Ja kui sinusugused ls ei järgi, kaasaarvatud viisakusreegleid ( invakohale parkimine, poe ukse ette jne) siis saad oma käru remontida. On selge ja lihtne?