Epp Kärsin Foto: Erki Pärnaku
Suhted
7. jaanuar 2020, 21:14

Sekspert Epp Kärsin: üks mees mu koolituselt tunnistas, et ta muidu on ühe minuti mees, kuid nüüd kestab tunde! (91)

Naudinguekspert Epp Kärsin jagas “Duublis” nippe ja õpetusi voodielu parandamise kohta. Kärsini seksikoolitusel on käinud juba pea 15 000 inimest ning üks koolitusel käinud mees tunnistas, et kui ta varem oli ühe minuti mees, siis nüüd kestab ta kaks tundi.

Kärsini sõnul käivad tema koolitusel põhiliselt üle 40 aastased inimesed ja paarid, kes on pikalt koos olnud ja tahavad kogeda midagi uut. 

Kärsini sõnul on meeste põhiliseks probleemiks liialt kiire ejakuleerimine ning naistel eelarvamus, et mees peab voodis kogu töö ära tegema. Naise sõnul ei saa mees midagi ära teha, kui naine ise oma keha ei tunne. 

Muuhulgas rääkis Kärsin loo ühest oma 50+ vanusest meeskliendist, kes ei mõistnud, miks teised mehed kurtsid, et naine ei taha seksida, sest “pea valutab”.

“Ta ütles teate, mehed, ma ei ole elu aeg oma naise käest kuulnud, et tal on peavalu või kõhuvalu. Kui mul on seksiisu, ma lähen koju, koristan kodu, pesen põrandad ära, triigin pesu ära. Naine tuleb koju, vaatab, et toad on korras, järelikult on seksi päev. Väga lihtne!”