Foto: Envato Elements
Sisuturundus
24. detsember 2019, 16:12

Nutivibraator, intiimehted või feromoonidega parfüüm – mida kõike endale ja kallimale jõuludeks kinkida?

Kui otsid veel viimasel hetkel kallimale eriti kuuma kingitust, siis siit võid leida abi! Eros Butiik teab, mis sinu kallimale meeldib!

Kes ütles, et sekslelu ei ole hea kingitus? Mees, kas kardad, et kinkides vibraatorit, pole sind enam vaja? Valearvamus! See annab naisele signaali, et on okei tuua lelud teie intiimellu ning sa hoolid sellest, et tema on õnnelik. Loomulikult on ülioluline valida kvaliteetne ja stiilne sekslelu.

Tõeliseks hitt-tooteks on kujunenud Lovense Lush 2.0 nutivibraator, mida saab äpiga juhtida. Lush vibraatoril on kõigile nutitelefonirakendustele funktsioonid, milleks on näiteks lähitugevuse juhtimine, kaugekontroll, piiramatu vibratsioonimuster, sünkroonimine muusikaga, heli aktiveeritud vibratsioon ning vibraatori nupu hea asukoht. Kasutades Lushi ei pea muretsema toakaaslaste, perekonna või võõraste pärast avalikus kohas – nad ei kuule midagi!

Peale selle on Erose valikus rohkelt nutikaid sekslelusid – üks lahedam kui teine! Tutvu valikuga SIIN!

Põnev kingitus on ka vibraator-kaelakee, mis on nii seksikas aksessuaar kui ka midagi, mis teeb ikka väga rõõmsaks… Vaata täpsemalt SIIT!

Kui soovid vastassugupoolt võrgutada ja erutada, siis tulevad appi feromoonid. Tegemist on looduslike keemiliste ainetega, mida keha toodab eesmärgiga teistele mõju avaldada ja kehadevahelisi sõnumeid edastada, saates vastassugupoolele alateadvuslikke signaale, mis ergutavad seksuaalset iha, sütitavad romantilisi tundeid ja suurendavad veetlust.

Feromoonidega parfüümi kasutamine suurendab organismis feromoonide tootmist, mille tagajärjel pareneb enesetunne, maandub stress, kaovad hirm ja mure ning tasapisi ka depressioon. Parfüüm mõjutab ka kandja enda emotsioone – muutud lahtisemaks ja avatumaks suhtlejaks.

Erose poes on feromoonide valik lai, vaata SIIT.

Seksikas ja salapärane kingitus on intiimehted. Nutikad ja säravad augustamist mitte vajavad (non-piercing) intiimehted lubavad sul tõeliselt särada ja tunda ennast seksikalt nii linade vahel kui ka pidulikel seltskonnaüritustel. Valikus on nii intiimsed kliitorirõngad, peenise- ja munandiketid, nibu- ja kaelaahelad, niburõngad, peenisevõrud, luksuslikud anaal- ja vaginaalkuulikesed. Vaata valikut SIIT ning heida pilk ka müügihitile, milleks on niburõngastega kaelakett.