Smudged red lipstick isolated on white backgroundFoto: Nik Merkulov
Ilu ja mood
20. detsember 2019, 18:55

TEST! Milline toidupoest ostetud huulepulk peab vastu kogu päeva? (1)

Kirglik ja silmatorkav punane huulepulk on naiste lemmik. Samas on see toon piisavalt pretensioonikas ja poleks paha enne suu võõpamist üht-teist endale kõrva taha panna.

Kirglik ja silmatorkav punane huulepulk on naiste lemmik. Samas on see toon piisavalt pretensioonikas ja poleks paha enne suu võõpamist üht-teist endale kõrva taha panna.

Mõistagi tuleks alustada sobiva tooni leidmisest. Proovi erinevaid punaseid huulepulki, kuni leiad enda välimusega sobiva. Vaata huuli erinevas valguses ja miks mitte ka erineva tujuga.Reeglina passivad kahvatuma nahatooniga naistele paremini roosaka alatooniga punased, marjased ja külmemad punased. Beeži, sooja ja oliivikarva nahatooniga sobivad aga hoopis korallpunased või soojemad punased toonid, millel on kerge oranžikas või pruunikas varjund.

Ega huulte värvimine ole käkitegu!Enne värvi peale kandmist käi huuled õrnalt üle pehme harjakese või koorijaga. Nõnda eemaldad surnud naharakud. Huulekoorijaks passib kenasti ka kodune mee-suhkrusegu või kohvipaks. Pärast niisuta huuli kreemi või palsamiga, sest matid ja kauakestvad tooted kipuvad huuli kuivatama.Meikimist alusta samas toonis huulepliiatsiga. Eriti oluline on see samm ebakindlaga käega või algaja meikija puhul. Võid huultele joonistada vaid piirjoone, soovi korral aga katta ka kogu huulepinna. See annab parema püsivuse ja aitab vältida huulepulga laialivalgumist.Seejärel kata huulevärviga kontuurjoon ja pärast ühtlaselt kogu ülejäänud huulepind. Lase värvil paar minutit imenduda ja kuivada.Kui midagi läks vussi ja huulepulk keeldub jonnakalt suult lahkumast, kasuta meigieemaldit. Mõni huulevärv tuleb maha ka vaseliini või tavalise huulepalsamiga.

Edasi lugemiseks: