"Hommikusöök staariga" - Jana Hallas; Anu Saagim
Videod
18. detsember 2019, 06:00

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Jana Hallas 50: pidin kosmeetikule oma ID-kaarti näitama (56)

Kutsusin 20. detsembril oma 50ndat juubelit tähistava Jana Hallase hommikusöögile värskelt avatud kohvikusse Levier Rotermanni kvartalis.

Jana Hallas on stilist ja laulutekstide autor. Ta on kirjutanud Eurovisioni lauluvõistluse võistluslaulude "Once in a Lifetime" (esitaja Eda-Ines Etti), "Runaway" (esitaja Sahlene) ja "Through My Window" (esitaja Sandra Oxenryd) sõnad. Samuti on ta kirjutanud laulusõnu ansamblitele 2 Quick Start, Best B4 ja Vice Presidents. Jana on usinalt kujundanud ka Eesti eurolauljate imagot ja riietust. 

MAARJA-LIIS ILUS, FRED KRIEGER, ?, JANA HALLAS, RAUNO TALI, ELINA BORN - Eesti Laul 2017 finaal. Saku Suurhallis Foto: Alar Truu

Jana ise nimetab end koduhoidjaks. "Ma armastan kohutavalt oma kodu. See ei ole lihtsalt mingi maja. Ma olen seal kõik oma kätega sättinud, isegi remonti teen ise. Seal on nii palju mind - kohvigi joon enda kätega tehtud savikruusidest," jutustab Jana. "Kui on valida, kas minna õhtul baari või restorani, siis eelistan kodus raamatut lugeda. Ja suvelgi jagub aias tegemist - niidan ise muru, see on trenni eest." Tõsi ta on, sest supervormis Jana ei pelga ajaleheveergudel ja sotsiaalmeediaski nappides rõivastses poseerida.  

Pikemat intervjuud Janaga, loe juba reedese Õhtulehe veergudelt!

Jana Hallas Foto: TEET MALSROOS

Pikemat intervjuud Janaga, loe juba reedese Õhtulehe veergudelt!

Vaata videointervjuud Janaga!

"Hommikusöök staariga" - Jana Hallas; Anu Saagim

Hommikukohvi nautisime Janaga hiljuti avatud kohvikus Levier Rotermanni kvartalis.

Levier on siiani olnud eelkõige magusasõprade lemmik, kuna kohviku kondiitrid on üle linna tuntud, kui ahvatlevate saiakeste, quichede, kookide, tortide ja makroonide valmistajad. Rotermanni kvartalis avatud Levieris pakutakse aga uudisena ka tervislikku ja rikkaliku valikuga hommikusööki.

Lisaks sellele on kohvikus ka lõuna- ja õhtusöögimenüü, kust oma lemmiku leiab nii taimetoitlane, vegan, kui ka lihatoitude sõber. Suurepärase toidumenüü eest hoolitseb superkokk Toomas Lääts, kes hindab eelkõige kodumaist toorainet ja värskust. Tööpäeviti saab Levieris nautida ka lõunapakkumisi.  Nädalavahetusel on armsasse kohakesse oodatud  kõik koos oma perega, sest rikkalikku hommikusööki saab nautida kuni kella 15-ni.

Hommikusöök Anuga - Jana Hallas Tags: Jana Hallas Foto: Martin Ahven