Foto:
Sisuturundus
12. detsember 2019, 16:29

Seksikad kingiideed kallimale ja iseendale

Kindel see, et kui teed kallimale seksika kingituse, siis tuleb see ringiga sinuni tagasi;). Must Panter erootikapood annab nõu, mida ulakat võiks panna kallimale kingikotti, ilma, et peaksite pettuma ja et magamistuba säriseks pühade ajal kuumemalt kui verivorst ahjus. Vähem tabusid ja valehäbi ning rohkem hoolivust seksuaalsesse tervisesse! Seksikad kingid ei pea olema imalad ega sado-masolikud.

1. Seksikas pesu- veetlev kehasukk

Üliseksikas, figuuri kaunistav kehasukk on võrgutamiseks parim. Väga pehme ja elastne. Avatud jalgevahe saadab kindla signaali, mis kandjal mõtetes mõlgub. Seksikas pesu on parim viis mehe hullutamiseks. Mees naudib silmadega ja veri hakkab omasoodu voolama.

2. Lelo Sona Sonic Kliitori stimuleerija 

LELO SONA SONIC helimasseerija stimuleerib kogu kliitorit – isegi neid kohti mida sa ei näe – innukate, pekslevate pulseeringutega, et saavutaksid tänu helilainete abil hoopis teistsuguseid orgasme. Asendamatu abimees iga paari ja üksiklu nautleja vallatuste sahtlis.

75% naistest saavad orgasmi just kliitoril, kuna seal asub ligi 8000 närvi. Siiski jääb kliitori nauding enamus paaride seksirutiinist välja või tehakse seda minimaalselt. Rohkelt libestit ja LELO appi armastajad!


3. Puldiga juhitavad vibreerivad tupekuulid 

Tuepkuulid on 2in1 kasulikud: need treenivad tupelihaseid, tänu millele võimenduvad orgasmid ja lisaks sellele tekitavad vibratsioonid keha värisema panevaid mõnulaineid. Geisha kuulid on ilusad nagu jõuluehted ega valmista kallimale pettumust.

4. Fifty Shades of Grey Puldiga juhitav kliitorit masseeriv peeniserõngas 

10 erinevat mustrit ja 6 kiirust selleks, et temakese nauding oleks lõpuni võidukas. Nimelt saavad 75% naistest orgasmi kliitoril ja käega kulub selleks 20-40minutit massaaži aega. Vibratsioonidega vaid mõni minut. Mees muutub vibraatoriks ja rõngas tema meheau ümber pikendab erektsiooni kestvust. Anna pult temakesele ja las ta ise otsustab kui võimas ralli peab olema.

5.Sinu ja Tema orgasmikreem 

Sinu ja Tema Orgasmikreem Dragon on loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks. Spetsiaalse koostisega kreem on valmistatud ainult looduslikest ühendistest ja ekstraktidest. Mees kannab väikese koguse peenisele vahetult enne seksuaalset vahekorda. Koheselt tekib naudingu ja tundlikkuse võimendumine. Suguühte ajal mõjub Dragon orgasmikreem naise intiimpiirkonnale erutavalt. Mõlemad partnerid saavad täiendava naudingu osaks.

6.Shunga Secret Garden Orgasmikreem temakesele 

Secret Garden geel on loodud naise kliitori ülima erutuse loomiseks. Kasuta seda kui salarelva partneriga koos vallatledes ja näita talle, kui kerge on kliitori massaažiga naine orgasmini viia. Kas sa vahel oled tundnud, et orgasmini kulub väga kaua aega? Siis Secret Garden on just see, mida sa vajad. Määri natuke kliitorile ja avasta naudingute uus tase!

7. YESforLOV Ihatekitavad lõhnad meestele ja naistele 

See salapärane lõhn on mõeldud kandmiseks naistele, kuid tekitab iha nii kandjal kui kõigil, kes tema ümbruses. Kui tahad olla oma kallima jaoks veelgi vastupandamatum või vajad lisatähelepanu, siis see lõhn teeb kogu töö. Soovitus: ära kanna lõhna iga päev, vaid ainult erilistel puhkudel, et ka ise lõhna nautida.

8. Seksikad erootilised mängud 

Oraalseksi mäng

See mäng sobib paaridele, kellele meeldib oraalseks. Õrrita oma partnerit oraalselt pakkudes talle romantilist eelmängu. Mängu kuuluvad 5 oraalseksi tehnikat naisele ja 5 mehele.

Time to please

See mäng pakub teile avastamiseks seksuaalseid võimalusi, mille peale te varem pole tulnud. Juhipositsioon või allumine, kumba sa eelistad? Mäng sisaldab silmasidet, mida saab kasutada ka sidumislindina, kõdisulge ja käeraudu, mis avardavad su meeli mängulisel viisil. Lisaks sisaldab mäng ka 6 ülesannet sisaldavat brožüüri 10 keeles.

Sa ei tea kunagi, mis selles üllatavas mängus järgmisena juhtub. Mis tunne on, kui oled kinni seotud ja ei saa liigutada? Kui suur nauding on, kui sind kõditatakse sellal kui su silmad on seotud ja sa midagi ei näe? Kas sa oled kogenud seda tunnet, kus peaaegu saad orgasmi?

Vaata veel mänge SIIT. 

9. Sinu ja Tema vibraator 

 

Vibraator garanteerib võimsama seksuaalse naudingu ja tugevaima orgasmi mõlemale partnerile. Vibraator on ülimalt paindlik ja sobitub naise kliitorile nagu valatult. Samal ajal on vibraatori teine pool asetatud naise G-punktile ja valmis võimsaks massaaziks. Mehe jaoks on nauding sedavõrd suurem, kuna orgasmini jõudmiseks on just tema see, kes penetreerib tihedamas vagiinas sügavale ja tugevalt G-punktile ning kontrollib kliitoril asetseva vibraatori nupust partneri massaaži tugevust.

10. Jõuludeks G-punkti nauding

G-puntki orgasm: teada-tuntud, kuid naise jaoks raskemini saavutatav orgasm. G-punkt asub tupe avast 2,5-8cm kaugusel ja seetõttu ei ole oluline, et meheau või vibraator oleksid suured. Vibreerivad peenisemansetid lisavad voodielule särtsu vibreerides täpselt õiges kohas!

Timeless kliitoril vibreeriv peenise suurendaja ja Fifty Shades Jänkuvibraator