Sisuturundus
13. detsember 2019, 09:46

KULDNE KLASSIKA: menuki „Cougar“ autor Helene Moss põimib lugejad külmal ajal kuumade tunnete kütke

Ajal, mil raamaturiiulid on lookas eneseabi-, elulooraamatute ja edukaks saamise õpikute all, ei kahane ka Eestit vallutanud erootilise triloogia igakuised müüginumbrid. Hoides enda käes kindlalt kõrget positsiooni paljudes edetabelites, küsisime ostjailt, mis pani neid tegema otsuse soetada endale just need raamatud ja millised on lugemisjärgsed emotsioonid.

Virge (52, raamatupidaja): Töö juures räägiti, et üks Eesti naine on kirjutanud põneva romaani, sellepärast ostsingi. Mulle meeldib õhtuti enne magama jäämist lugeda. Oh, oligi! Isegi nii põnev, et kõik kolm raamatut said liiga ruttu läbi.

Maris (28, sekretär): No vaadake juba seda kaant, kuidas sa jätad ostmata! Aga tegelikult sain just 2.osa loetud, seda ei saagi muudmoodi, kui kõik raamatud järjest lugeda, nii väga haarab kaasa. Viktoria on ikka äge naine, omamoodi natuke hull ka, aga milline strateegia meestega! Uskumatu tegelane.

Madis (34, müügijuht): Mina ostsin tegelikult need raamatud oma naisele, kes mu poodi saatis. Ta sõbrannal oli 1.osa, mille ta laenutas ja peale mida tahtis kohe teisi lugeda.

Nüüdsest on ka võimalus osta kodulehe www.cougartrilogy.com kaudu pakkumisega 2=3 terve triloogia endale soodushinnaga vaid 35 eurot (tavahind 52.50). Hinna sees on ka tasuta transport.

Helene Mossi sulest on oodata veel 3 romaani

Ilmumise järjekorras näeb esimesena päevavalgust raamat nimega "ÜKS ÖÖ VEEL", mille toimumiskohaks on valinud autor maaliliselt kauni Pühajärve, kuhu saabuvad pealinnast elama 38-a Sandra ja tema poeg Siim.

Müünud maha Tallinna kesklinnas asuva uhke korteri ning seadnud end sisse kenas järveäärses talukohas, lootes leida looduse rüpes igatsetud südamerahu, võtavad asjad aga ootamatu suuna, kui aiatöödele appi tulnud kohalikus noomehes Karlis tärkavad naise vastu tunded, mis mõlema elu pea peale pööravad. Kas tegu on vaid ühekordse suveromansiga või kujuneb lubamatust suhtest midagi enamat, selgub juba 2020.aasta suvel, kui romaan kaante vahele jõuab.

Järgmise projektina kirjutab autor valmis lugejate poolt väga oodatud lisaosa triloogiale "COUGAR", pealkirjaga "HINGERAHU" millega pannakse kogu loole lõplikult punkt. Sündmuste käik viib meid ajas ette aastasse 2036, mil 17-aastane peretütar Lisbeth naaseb Inglismaa koolist Haapsallu veetma suvevaheaega oma kallima Edwardiga, kelle äravahetamiseni sarnane välimus Viktoria kunagise armastatu Robertiga naises taas uinunud deemonid üles äratab. Viimane raamat Viktoriat sisemiselt hävitavast kaosest ja teda ümbritsevast tingimusteta armastusest ilmub 2021.aasta kevadel.

Kolmandaks ja ühtlasi Helene viimaseks teoseks on oodata suurt ja sügavat armastusromaani "VIIMSE HINGETÕMBENI", mis kaasab lugejad Saaremaa pealinnas Kuressaares armukolmnurka, kus armastus ei tunnista mitte üksnes loo peategelaste vanusevahet, vaid ka isa ja poja vahelist sugulussuhet.

Kui võimalik või võimatu on püsida Mariel truu naisena armastatud vähihaige mehe kõrval kuni tema viimse hingetõmbeni, võideldes samaaegselt vastu viimase poja tugevale tahtele saada kasuema enda omaks, selgub kevad/suvel 2022, kui romaan ilmavalgust näeb.

Rohkem raamatuid autorilt Helene Moss ei ilmu.

Intervjuud pseudonüümi taha varjuva autoriga saab lugeda SIIT.