Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
5. detsember 2019, 10:17

Lugejakiri: kingitus olgu praktiline – aita või õpeta

„Minul naisena oleks päris meeldiv, kui kingitusena saaksin sõpradelt nende praktilisi oskusi. Olgu selleks torutööd, liistude panek või mõni töötuba vahva nikerdamise omandamiseks,“ kirjutab 37aastane Leelo Tallinnast.

„Olen erinevaid reklaame ja pakkumisi vaadanud, kuid kuidagi ei taha poodi tuiskama minna. Ei taha, et ka minu sõbrad seda teeksid. Olen aastatega muutunud praktiliseks. Ma saan emotsionaalselt palju enam, kui mulle kallid inimesed kingivad mulle aega, ühiseid tegemisi ja hetki,“ selgitab Leelo.

Naise sõnul on parim aeg just jõuludele mõelda, et teha elus korrektuure.

„Ma ise plaanin sel aastal mõnele sõbrannale kinkida pääsme töötuppa, kus aitaksin neil meisterdada villahaldjaid ja käsitööseepi. Üks sõbranna vajaks hädasti abi remonditöödel - pakun end ja meest päevaks appi. Enda mehele plaanin teha samuti sildikesed, kus peal erilised lubaduses ja tema jaoks võimalused. Mõne õhtusöögi, kinopileti, kuid ka bowlinguõhtu sõpradega. Ka varasemalt oleme läinud praktiliste ja emotsionaalsete kingituste peale. Ei taha ma kõrvarõngaid ega niisama kulda ja karda. Möödunud aastal sain reisimiseks mõnusa seljakoti, aga ise kinkisin mehele akutrelli. Mõlemad jäime väga rahule. Sõpradele pakkusin juba toona tasuta lapsehoidmist ja kontserdipileteid. Ei mingit stressi, rabelemist ega põdemist, sest jõulud peaks olema ikkagi rahu ja stabiilsete tunnete aeg. Soovitan ka teistele!“ tahab Leelo ka kõiki teisi motiveerida.