Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
29. november 2019, 10:28

Lugejakiri: vanem naine on tõeline lotovõit! (6)

„Mul on olnud kümneid partnereid, aga võin ilma igasuguse kahtluseta kinnitada, et vanemad naised on parimad,“ kiidab 28aastane Oskar.

„20aastasena vaatasin enda vanuseid või nooremaid, aga ülikoolis sattusin suhtlema endast küpsemate naistega. Võin kinnitada, et vanem naine on tõeline lotovõit! Ja seda igale mehele,“ leiab Oskar.

Mehe sõnul on vanemate naistega juba palju lihtsam niisama suhelda.

„Nad ei haara igast su sõnast kinni ega hakka draamat looma. Samas erootilises sõnademängus on nad noortest neidudest palju osavamad. Eks üks eelis nendega olemisel ja suhtlemisel ongi kogemused. Ja seda elus ning voodis,“ jätkab Oskar kiitmist.

„Ma ei ole rajalt veel maha võtnud veel tõeliseid mapsleid, vaid pigem on nad minust olnud 10-15 aastat vanemad. On suhtes naisi, kuid ka täiesti vabu ja vallatuid elunautlejaid. Ja nad on väga huvitavad isiksused, kes öösel vabastavad oma pöörase poole. Ma ise tunnen end vanemate naistega voodis palju vabamalt. Ma tahan ja julgen rohkem katsetada, julgen eksida. Kõik see annab mulle ka võimaluse palju enam seksi ja suhtlust nautida.,“ väidab mees.

Noore mehe sõbrad ei vaata teda kummaliselt, kui ta seltskonda ilmub naisega, kes 40aastane.

„Nad teavad mu eelistusi ega heida mulle ette. Asi on pigem vastupidi läinud – üks mu sõpradest abiellus suvel endast vanema naisega. Sai korraga naise ja kaks laste – ilus ja õnnelik perekond. Ma valetaks, kui väidaksin, et ma ise pole mõelnud, et kunagi võiks püsivalt mu kõrval olla kogenum naine,“ avaldab Oskar ja täpsustab: „Inimesed ei tohiks end eelarvamustest liigselt mõjutada lasta. Ise jäävad kaotajaks.“