Pilt on loole illustreeriv.Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
27. november 2019, 10:47

Lugejakiri: naised pelgavad seksi ratastoolis mehega (16)

„Mul on üks hea sõber, kes on ratastooli aheldatud. Väga sümpaatne ja humoorikas mees – sõbrad ümbritsevad teda, kuid mitte haletsusest. Ta on lihtsalt väga tore inimene, kellega me kõik tahame koos olla ja tegutseda. Aga on mure, milles me keegi ei oska teda aidata. Ta ei leia endale kaaslast,“ kurdab 40aastane Marju.

„Tal on olnud sõbrannasid, kuid intiimsuseni jõudes löövad naised justkui kartma. Ja tuues erinevaid imelikke põhjuseid – nad kaovad ta kõrvalt. Tegelikult ihkab ta tunda vaimset ja füüsilist rahulolu, olla õnnelik. Ta on seda väärt!“ leiab Marju.

Marju sõnul sai ta ühe naisega, kes ta sõbra elus figureeris, pikemalt ka jutule.

„Too naine selgitas, et ratastool muudab ebakindlaks, kui asi kipub füüsiliseks minema. Pean siin täpsustama, et hoolimata ratastoolist – allkorrusel toimib tal kõik. Aga naistele sellest teadmisest ei näi piisavat. Lähematele sõpradele on ta puistanud südamest, et naised muutuvad kohmetuks, kui suhe liigub voodini. Eks see võibki naistele hirmutav olla, sest hirmul on siiski suured silmad. Aga kas see pole väärt katsetamist, kui mees ise on tore? Ja ka välimuselt hoiab ta end vormis ja teeb trenni. Tahaks loota, et kusagil on naine, kes meie sõbra ellu selle tõelise rõõmu ja sädeme toob. Ta on seda väga väärt,“ loodab Marju, et sõbra teele satuvad edaspidi avatud meelega naised.