Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
25. november 2019, 10:48

Lugejakiri | Segasaun riieteta: minu kõrval oli üks paljas paarike, mu mehe kõrval kaks paljast naist (110)

„Nädalavahetusel käisime sõprade juures saunas. Minu üllatuseks oli tegu segasaunaga. Kuigi me olema ka kodus saunapidusid korraldanud, siis kunagi pole ma end saunas ebamugavalt tundnud. Seekord tundsin,“ kirjutab 32aastane Kaisa.

„Astusin sauna, kus juba eesruumis ootasid paljad mehed ja naised. Kõik olid sõbralikud ja positiivsed, aga oleksin oodanud, et neil on rätikud ümber. Kodus peetud saunapeod pole olnud segasaunad, kus saunalised paljad on. Mina jätsin lavale minnes pesu selga. Minu üllatuseks tuli mu kaasa paljalt,“ kirjeldab Kaisa.

Naise sõnul jagus paljaid pidulisi ka saunalavale.

„Minu kõrval oli üks paljas paarike. Mu mehe kõrval aga kaks paljast naist. Ma ei saa öelda, et mulle see vaatepilt väga sobis, aga mingit draamat ma üles ka ei kiskunud. Keegi õnneks piire ei ületanud. Ometigi tundsin ebamugavust. Kauaks me ei jäänud, sest rahvas vooris juurde. On see normaalne või mitte, aga paljad naised mõjusid meestele silmnähtavalt. Minu jaoks on saun ikka pigem püha ja puutumatu olnud,“ oli Kaisa nähtust häiritud.

Naise sõnul häiris teda seda ootamatu olukord, mille keskele ta sattus. Samas tundis ta ka natuke armukadedust.

„Ma jäin mõtlema, kas enamasti käiakse meil segasaunas siis paljalt või riietega? Või sattusime meie seekord mingile teistmoodi saunapeole,“ uurib Kaisa vastuseid tekkinud küsimustele.

Mida arvad sina?