Tiia-Liis JürgensonFoto: Andres Putting/Ekspress Meedia
Inimesed
15. november 2019, 08:30

Tiia-Liis Jürgenson Raivo Järvi poja kasvatamisest: kui ta pea viiekuuse Riksuga mu ukse taha ilmus, palus ta abi kaheks-kolmeks päevaks (24)

Üksikisaks tituleeritud Raivo Järvi loos on siiani teenimatult varjus püsinud tema südi naabrinaine Tiia-Liis Jürgenson, kes toitis Raivo poega oma rinnapiimaga ning kasvatas ta koos oma kahe lihase pojaga üles – peaaegu kooliminekueani välja.

Aga jah, kui Raivo pea viiekuuse Riksuga mu ukse taha ilmus, palus ta alguses mu abi kaheks-kolmeks päevaks, kuni leiab lapsehoidja," meenutab Tiia-Liis Kroonikas, kuidas paarist päevast said aastad.

"Raivo läks elama oma ema juurde ja Riksu jäi oma emaga kahekesi. Ma oleksin võinud Riksu tegelikult juba siis öösiti enda juurde võtta, aga tema ema oli sellele vastu, et ei – järsku ta tuleb ikka öösel koju. Ainsaks võimaluseks jäigi see, et mina jooksin kahe trepikoja vahet."

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Esimest korda meenutas Tiia-Liis Raivo Järvit hiljuti ilmunud teoses "Raivo Järvi. Kõike muud kui kukupai", kui raamatu autor Piret Kooli teda intervjueeris, tõdedes Naistelehele, et see oli väga keeruline. "Kõigepealt Tiia-Liis – naine, kes alles nüüd rääkis esimest korda enda rollist Raivo poja kasvatamisel. Tema vastustest sain aimu, kui sügavuti saan üldse raamatuga minna."