Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
14. november 2019, 10:43

Lugejakiri: lõin dieedile käega ja pugisin autoroolis juusturulli

„Mõtlesin enne pühi natuke toitumist jälgida ja dieeti pidada. See polnud esimene kord, mil ma selle plaani võtsin. Aga seekord tegin asjale palju kiirema lõpu,“ kirjutab Anna.

„Ülekilosid on, aga tajusin, et pole mõtet oma vaimu ja keha viimase piirini piinata. Lõunaks oli meil kontoris täna supp. Mu kõht jäi tühjaks! Lihtsalt karjus näljast! Nii kihutasin teel koju ka poest läbi. Vaatasin porgandeid ja saiakesi. Miskit minus lõi asja lihtsalt paika- ei mingeid porgandeid. Haarasin paki juusturulle. Ja ma ei sõitnud nendega koju! Otsustasin, et aitab dieedist,“ selgitab Anna, et senine piiramine pole mingit suurt kasu toonud. Kümneid aastaid dieete on Anna sõnul teda vaimselt väsitanud ja tüüdanud.

Naise sõnul on ta aastate jooksul kaalu küll langetanud, kuid mingi hetk kipub see taas tõusma. Nii tajub ta, et väga suurt põhjust end piirata enam pole. Ta tunnistab, et puudub motivatsioon.

„Nii lõingi dieedile käega ja pugisin autoroolis mõnuga juusturulle. Ei mingit häbi, ei mingit muret pudiseva saiapuru üle – puhas nauding! Mõnus oli! Ma tahaks ka teistele naistele, kes end liigselt piiravad – lubage endale elus naudinguid. Olgu see saiake, juuksur või õhtu sõbrannade ja veiniga. Elu on ikkagi elamiseks! Ja selle mõistmiseks piisas tänasest juusturullist,“ leiab Anna.