Foto: Oleg_Harchenko
Sisuturundus
13. november 2019, 14:53

Roseni Torn pakub eksklusiivseid peoruume Tallinna südalinnas

Hiljuti uuenduskuuri läbinud Roseni Torni peoruumides on kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör, mis loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Kui Tallinnas Linnahalli poolt Viru ringi suunas jalutada, siis hakkab kindlasti silma soliidne paekivist hoone aadressil Mere pst 6. See hoone on ehitatud juba 1876. aastal piiritusvabriku jaoks. Mööduja ei pruugi aga teada tõika, et see väärika ajalooga hoone, kus on tänapäeval leidnud koha mitmed teenindus-, toitlustus- ja vaba aja veetmise asutused, peidab oma tornis veel hubast ning kaasaegset peo- ja seminariruumi.

Roseni Torni peo- ja seminariruumi peamisteks eelisteks on suurepärane asukoht, akendest avanev imeline vaade ja seegi, et rentides ühe ruumi saab tegelikult kaks. Nimelt võib kahele korrusele laotunud ruumi tinglikult jagada seminari- ja peosaaliks ning ärklikorruse hubaseks sohvabaariks, kus on mõnus pehmetel diivanitel lõõgastuda. Kindlasti on lisaväärtuseks ka see, et Roseni Torni külalistele on maja taga asuvas parklas tasuta parkimise võimalus.

undefined Foto: Oleg_Harchenko

Päevasel ajal viiakse Roseni Tornis enamasti läbi seminare, kliendiüritusi ja koolitusi, õhtuti aga korraldatakse pidulikke vastuvõtte, galaõhtuid, pulmi, sünnipäevi ja firmapidusid. Pakutakse täislahendust koos toitlustusega, kuid rentida võib ka ainult ruumi – Roseni Tornis ollakse paindlikud. Ruumid on sobilikud umbes 60 inimesele või püstijalavastuvõtul kuni 100 inimesele. Kohapeal on olemas seminaride ja koolituste läbiviimiseks vajalik esitlustehnika ning soovi korral abistatakse ka muusikute, õhtujuhtide või floristide leidmisel.

Toitlustust soovides saab valida mitme pakkumise vahel. Seminaride ja koolituste jaoks on eraldi välja töötatud erinevate kohvipauside ja lõunasöökide lahendused. Õhtuse peo jaoks on Roseni Torni kodulehel ära toodud mitmed toitlustuspaketid, kus klient saab pärast endale sobiva väljavalimist veel muudatusi teha. Soovi korral koostatakse aga ka täiesti personaalne pakkumine, arvestades ürituse stiili ja kliendi eelistusi.

undefined Foto: Oleg_Harchenko

Kuna hoones asuvad ka piljardi-ja bowlingusaal, siis saab neid muude pakkumistega kombineerida – näiteks pärast väsitavat koolituspäeva või enne firmapidu ühe mõnusa bowlingulahngu maha pidada.

Roseni Tornis korraldatud sündmus ei unune – miks muidu tulevad kliendid siia ikka ja jälle tagasi.

Käes on ka jõulupidude korraldamise aeg! Veel on võimalik broneerida Roseni Torni ruumides ka jõulupidusid, sest just õige meeleoluga väärika jõulusündmuse saab korraldada ajaloolise miljööga tornis! Tule tutvu meie pakkumistega SIIN!

Info:

www.rosenitorn.ee

[email protected]

+372 588 72 688