Foto: Stanislav Moshkov
Sisuturundus
14. november 2019, 10:05

Üllatuspakid või vibraatorid – Hot Lips annab nõu, mida kaasale jõuludeks kinkida!

Kui oled otsustanud tänavu oma kallimale vallatu jõulukingituse teha, siis tuleb sulle selles osas appi Hot Lips!

Sekslelu kinkimine on midagi, mis toob ka pikalt kestnud suhtesse vaheldust. Kui mehed kardavad tihti, et vibraatorit kinkides ei ole neid pärast enam vaja, siis see on kindlasti müüt. Sekslelu voodiellu toomine teeb suhte hoopis särtsakamaks.

Et sul oleks lihtsam endale ja kallimale sobivat kingitust leida, annab Hot Lips mõned soovitused:

Lelo on sekslelude maailma lipulaevaks, niisiis võid selle firma toodetelt oodata ainult parimat. Näiteks on väga populaarseks Lelo Sona  – see on helivõngetel töötav kliitoristimulaator, mis stimuleerib sinu kliitorit 75% intensiivsemalt kui miski muu. See kingib orgasmid, mis raputavad sinu maailma.

Naistele, kes soovivad kõike ja korraga, on LELO LIV – vibraator on stiilse välimusega, kuid hellitab samal ajal erogeensemaid piirkondi. Kehale orienteeritud disainiga pakub ta maksimaalset intensiivsust minimaalse vaevaga. Sellel on viis erinevat stimulatsioonirežiimi.

LELO SIRI plussiks on ülitugevad vibratsioonid. Seade on häälega juhitav ning vibreerib muusika rütmis. See on vokaalne treener ja masseerija ühes – masseeri õrnalt enne laulmist, et saavutada perfektset naudingut.

Üheks parimaks kingituseks on aga Satisfyer Pro 2! Tegemist on maailma kõige populaarsema ja uskumatult võimsa (samal ajal vaikse ja vastupidava vibraatoriga), mille kohta ei küsita, kas naine ikka saab orgasmi.. küsimus on, mitu korda saab orgasmi! 

Paaridele sobib LELO Noa, mis pakub piiramatult ühist mängurõõmu ja avastamist. Sellel on võimalik rakendada töösse kuus erinevat vibratsiooniastet, mis on lihtsasti ühest nupust reguleeritavad.

Teine paaridele hästi passiv vibraator on TIANI, millel on oma eelkäijatega võrreldes 50% tugevam mootor. Seega on ka vibratsioon efektiivsem. Mittevibreeriv osa asetatakse vahekorra ajal naisele tuppe ja juhtimispildiga saab vibratsiooni juhtida. Sile ja paindlik ehitus annab peenisele piisavalt ruumi, et vabalt tuppe siseneda.

Tor2 on aga veekindel peeniserõngas, mille vibratsiooni naudivad mõlemad partnerid. Rõngas on väga veniv, pehme, elastne ja mugav ja tehtud kehasõbralikust materjalist. See on rõngas, mis tekitab garanteeritult kõige jõulisema vibratsiooni võrreldes teiste analoogsete toodetega. 

Hot Lipsis on saadaval ka müstilisi mõnu- ja üllatuspakke – näiteks on valikus sobivat meestele, naistele, geidele ja lesbidele. Uute elamuste järgi ihalejatele on müügil BDSM Extreme üllatuspakk.

Hot Lipsi Maardus asuvas erootikakaubamajas on olemas üle 9000 erineva toote (isegi selliseid, mida pole netipoes välja toodud). Kõigele lisaks on kohapeal võimalus avastada sooduskorvidest uskumatult odavaid vidinaid.

Baltikumi suurim erootikakaubamaja Hot Lips asub aadressil Vana-Narva mnt 20b (10.00-21.00, tasuta parkimine).

Kel pole aega või tahtmist kohale tulla, saab laia kaubavalikuga tutvuda internetis. Muide, tarne on sedavõrd kiire, et kui tellida hommikul, saab nautida juba samal õhtul. Uuri kodulehelt www.hotlips.ee.