Foto: KIX
Sisuturundus
5. detsember 2019, 16:21

KUUM GALERII | Naiselik.ee esitleb eriti seksikaid, kuid samas maitsekaid jõulukingitusi!

Pime ja külm talv on hea aeg selleks, et armuelu turgutada. Mis oleks aga jõulude ajal veel parem, kui lasta fantaasial lennata ning poputada ennast veidi ulaka, kuid samas enesekindust tõstva pesuga. Mehe enesekindlust tõestaks aga suurepäraselt julgus poetada jõuluvana kingikotti kallimale mõeldud body või kuum korsett.

Kõige selle eest on hoolt kandnud Naiselik.eemille laia valikusse kuuluvad nii  Waist Trainer korsetid, kelmikad pitsilised bodyd, kui ka babydollid, mis panevad tööle kõikvõimalikud fantaasiad. 

Muide, Waist Trainer ei ole traditsiooniline korsett. See on spetsiaalselt loodud selle jaoks, et tõsta naiste enesehinnangut ning välja tuua võluv talje. 

Waist Traineri korsett on imeilusate pitside, dekoratiivõmbluste ja efektsete nööridega. Selle võimuses on ühelt poolt siluda ja vormida figuuri, kuid teiselt olla meelitavalt seksikas. Korseti külge saab kinnitada ka tripid ning kõik eelöeldu toob naises välja tema ürgnaiseliku poole.

Kui soovite lõhkuda kodus aga igaõhtust rutiini, siis on kelmikad babydollid kindla peale minek. Must babydoll toob magamistuppa romantilist pinget ning lubab naisel tunda end samal ajal nii seksika kui enesekindlana. Pole ju enam kahtlust, kes juhib mängu!

Babydollid on silmapaistva peenikese pitsiga, avatud esiosa ja lipsuga. Ideaalne mesinädalateks, pulmaööks kui ka igapäeva rutiini purustamiseks. 

Body - aegumatu klassika

Ühe endast lugupidava naise garderoobist ei tohiks kindlasti puududa body ning Naiselik.ee bodyde valik peaks sobibama ka kõige nõudlikumale daamile.

Punane pitsiline body on avara dekolteega ja selja pealt siidpaelakestega ja uskuge, see niidab jalust iga mehe! 

Kui punane pitsiline body võib peita endas metskassi, siis roosa pitsiline body oma õrnalt läbipaistvate reguleeritavate õlapaeltega ja naiseliku elegantsiga on mõeldud romantikutele. Kes aga sügavas sisemuses varjavad endas samuti metskassi. 

Foto: KIX

Kui soovid lähemalt tutvuda Naiselik.ee aegumatu elegantsiga, astu läbi meie Kadriorus asuvas butiigist!

Mehed, kui aga olete veidi segaduses, mida oma kallimale valida, siis on ideaalne kingitus Naiselik.ee kinkekaart (väärtuses 10, 20 ja 50 eurot), mille kohta vaata täpsemalt SIIT!

Ja veel! Kasutades sooduskoodi "ulakaskink" saate www.naiselik.ee e-poest valida kingituse 10% soodsamalt!