Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
8. november 2019, 10:14

Lugejakiri: võtab turtsuma, kui tööd või armastust otsivad kiisutupsu@ ja vallatuaadu@

„Me ei otsi enda firmasse küll alati kõrghariduse ja suure silmaringiga inimesi, aga ometigi võtab turtsuma, kui oma cv saadetakse mõnelt meililt, mille aadressiks kiisutupsu55 või meelikiisu. Ja need pole harvad juhud, kui tööle kandideerib neljakümnendates naine, kuid meiliaadress nagu puberteedil. Keegi pole seetõttu kõrvale jäänud, aga mingi eelnev häälestus ja arusaam tekib küll,“ kurdab Sandra.

„Üks kiisutupsu tuli meile tööle ja selgus, et muidu väga tore naine. Lai silmaring ja hea suhtleja. Kunagi julgesin temalt küsida, et millest taoline meiliaadress. Selgus, et oli kunagi koolis teinud. Ja valis nimeks oma kassile pandud hellitusnime. Ja kuna üks meil juba olemas, siis pole näinud vajadust uut teha ega kasutajanime muuta. Ma olevat olnud esimene, kes selle kohta küsis,“ selgitab Sandra.

„Sellega meenub mulle, et kunagi kirjutas mulle üks austaja, kellega olime ühiste sõprade kaudu kohtunud. Ka tema meil rändas esiti prügikasti, sest süsteem pidas saatjat nimega yonksjaak66 ohtlikuks. Mees ise oli aga väga sümpaatne. Samas leidus mingis noorte kohtumisportaalis kõiksugu veidrusi – armukunn, vahvel72, vallatuaadu, vandersell ja lillelilli. Võin ise vinguda, et miks nii totakad meiliaadressid osadel inimestel, aga ju see mingi veidrus muudab nad ehk ka omapärasemaks. Siiski ei soovita ametlikke dokumente saates väga kiisumiisuks muutuda,“ soovitab Sandra.

Kas sinul on kasutusel noorukina tehtud meiliaadress? Või muutsid seda mingil põhjusel täiskasvanuna?