Foto: PantherMedia/Scanpix
Lugejakiri
30. oktoober 2019, 10:49

Mees kurdab: keskealised naised ummistavad postkasti piltidega (13)

„Meedias on senini räägitud, et mehed saadavad naistele endast paljaid pilte ja ahistavad, aga mina olen hoopis vastupidine näide. Mind piiravad fotodega keskealised naised,“ alustab pöördumist 44aastane Hando.

„Need naised ei saada pilte küll suvalisele inimesele, aga ikkagi on kummaline. Mul on suhtlusportaalis konto, kus olen naistega suhelnud. Mõnega olen käinud kohvil või kinos. Ei ole seda päris püsivat ja õiget tekkinud, kellega pikem läbikäimine tekiks. Ja kuigi mina enam nii aktiivselt suhtlust ei hoia, siis ikka avastan töölt tulles, et mõni naine on mulle postkasti uue pildi saatnud,“ selgitab Hando.

Mehe sõnul saadavad naised pilte oma igapäevast, aga sageli ka üritustel käimisest.

„Üks naine oli käinud nädalavahetusel teatris, misjärel pani mulle otse pildid sellest, mis tal seljas, mida vaatas, mida sõi. Milleks? Tema puhul oleks isegi kaalunud, et võis koos teisele kohtingule minna, aga pärast taolist pildirünnakut – see asi lahtus. Tol samal õhtul sain veel temalt ka fotosid, kuidas ta koju jõudes hommikumantlisse puges, veini jõi ja raamatut luges. Kõik tore ja kena, aga tutvuse alguses ei pea ma igat sammu kaaslanna elust ja tegemistest teadma,“ täpsustab Hando.

On ka saadetud sensuaalsemaid pilte, kuid mehe arvates kipuvad naised nendegagi liiale minema.

„Tõsi on, et keskealised naised kipuvad mu postkasti oma fotodega ummistama. Igat kaadrit vannitoast, voodist ja hommikulauast – ma ei pea seda nägema. Midagi võiks mehele ka avastada jääda. Kallid naised, ärge kande kõike meestele kandikul ette! Jätke avastamisrõõm ja salapära alles,“ on Handol naistele soovitus.