Tallinn Fashion Week laupäevane backstage
Ilu ja mood
20. oktoober 2019, 21:49

TFW | GALERII | Kiika suure moenädala viimase päeva tagatubadesse!

Tallinn Fashion Weeki viimane päev pani moenädale suurejooenlise punkti. Laval sai näha noorte tulevikulootuste Tauri Västriku ja Karl Joonas Alamaa kollektsioone, Perit Muuga rokkivat transgressiivsust, Natali Õnnise ja NYMFi visioone naistemoest ning meeleolukat Tallinn Dollsi juubelietendust.Tõusev talent Tauri Västrik tõi lavale 90-date laste rõivastusest inspireeritud kudumikollektsiooni.

Perit Muuga rajult transgressiivne etendus paiskas väänlevate modellide toel lavale ulaka kollektsiooni, mis pakkus nii jõulisi vorme kui ka tähendustemänge pisidetailides.

Natali Õnnise uus kollektsioon hingestas tema visiooni ehtsast naiselikkusest, mis peitub õrnas ja lendlevas siluetis ja milles on kergelt tajutav, mõtlik nukrus.

NYMFi disainer Triin Kärblane tõi TFWl lavale salapärase kollektsiooni nimega "Portaal", mis sõlmis kokku sillerdava ebamaisuse kõige maisemate elementidega.

Tallinn Dolls tõi lavale kolm eripalgelist kava. Young Talent programmi raames tutvustati 19-aastast talenti Karl Joonas Alamaad, kelle karjääri esimene kollektsioon koosnes suures osas unisex lõigetel põhinevatest ready-to-wear riietest.

TFW 2019 Foto: Erlend Staub

Telesaates “Moeloojad” osalenud skandaalitar Anu Saagim, youtuber Hensugusta ning muusikud Ott Lepland ja Lenna Kuurmaa esitlesid teleekraanil valminud minikollektsioone.

Moeetenduse finaaliks esitles Tallinn Dolls enda värskeimat loomingut, milles fännide rõõmuks leidus nii kaubamärgi sümboliks olevaid lipsukesi kui ka ohtralt litrite tähesära.

Vaata pilte!

Tallinn Fashion Week laupäevane backstage  Foto: Martin Ahven