Foto: Erlend Staub
Ilu ja mood
18. oktoober 2019, 10:44

TFW | SUUR MOEGALERII | Tallinn Fashion Weeki teine päev tõi esile tänapäevaste naiste rõivamoe

Tallinn Fashion Weeki kolmapäeval alanud moeetendused jätkusid neljapäeva õhtul, mil lavale astus viis naistemoele keskendunud moebrändi. Teist moepäeva alustasid Brand NO.8 ja Piret Kuresaar, nende järel vallutasid lava Alexanderling ja Mammu Couture, päevale pani võimsa punkti Ivo Nikkolo 25 sünnipäevaetendus. 
Tallinn Fashion Week 2019 - teine päev Foto: Erlend Staub

 Kultuurikatlas jätkuval Tallinn Fashion Weeki moemaratonil toimus neljapäeval naiste rõivamoele pühendatud õhtu, mille käigus jõudsid lavale nii minimalistlikumat ja rahulikumat, kui ka lopsakamalt ehitud ja temperamentsemat moodi armastavale vaatajale-tarbijale meelepärased rõivad.

Tallinn Fashion Week 2019 - teine päev Foto: Erlend Staub


BRAND NO.8 esitleb oma uut, 2019-2020 sügistalvist kollektsiooni „Tree of Life“, mis on ühtaegu elegantne, provokatiivne, õrn, müstiline ning naiselik, ühendades klassikalised elemendid modernsusega. Kollektsiooni iseloomustavad kostrastide mäng, mahud, kihid, konstruktiivsed jooned, luksus ning faktuuride mäng. Kollektsiooni täiendavad Ruslan Baginskiy peakatteid ning Jamemme ümmargused kotid.  

Tallinn Fashion Week 2019 - teine päev Foto: Erlend Staub

Piret Kuresaar on Eesti disainrõivaste bränd, mille loojaks on moedisainer Piret Kuresaar ja Hanna Kuresaar, kes peavad oma tugevuseks pikaajalist kogemust disainis, modelleerimises ja tootmises. Tänase kollektsiooni inspiratsiooniallikaks on materjalid: erinevates tehnikates valmistatud kõrgkvaliteetsed villa- ja siidkangad, millest on valminud mantlid, kleidid ja pükskostüümid.

Tallinn Fashion Week 2019 - teine päev Foto: Erlend Staub


Alexanderling kutsub oma uue sügiskollektsiooniga kaasa mõtlema rõivaste päritolule. Alexanderlingi disainer Anu Ling soovib Eestis loodud ning õmmeldud kollektsiooniga võidelda kasvava ja aina odavneva massimoega. Seepärast võtab lisaks varasemalt nähtud kauni ja õrn-naiselikku taljet jälgivale joonele lavalaudadel võimust tumedamates toonides revolutsiooniline kollaaž.

Tallinn Fashion Week 2019 - teine päev Foto: Erlend Staub

Mammu Couture alustab uut hooaega jõuliselt minimalistliku põhjamaise joonega, millesse on põimitud värviderohked lahendused ning peensusteni välja töödeldud detailid. Bränd esitleb oma esimest mantlite kollektsiooni ning toob vaatajani värskusest pakatavad sügistalvised rõivakomplektid, millega sobib väärikalt minna kasvõi kontorist teatrisse. Samuti lubatakse vastupandamatuid kleite algavaks peohooajaks.

Tallinn Fashion Week 2019 - teine päev Foto: Erlend Staub


Ivo Nikkolo 25 juubelietendus tõi moelavale läbilõike sügis-talvisest kollektsioonist, eelvaate kevadisele kollektsioonile ning spetsiaalselt moenädala jaoks loodud komplektid. 25. sünnipäeva tähistab moebränd sügis-talvise kollektsiooniga, mis on inspireeritud mägedest ja tippu jõudmisest. “Kui oled mäe tippu jõudnud, siis valdab sind ühest küljest eufooria ja teisalt rahu. Sellist emotsiooni me uue kollektsiooniga soovimegi anda,” ütles Ivo Nikkolo peadisainer ja kollektsiooni juht Britta Laumets. Tema sõnul on Ivo Nikkolo tiimile üheks oluliseks inspiratsiooni allikaks ning disainile tõuke andjaks kaasaegne naine oma väärtushinnangute ja põneva mõttemaailmaga. „Just temale mõeldes ning teda tunnetades loome rõivaid, mis kõnetaksid,“ märkis Laumets.

Tallinn Fashion Week 2019 - teine päev Foto: Erlend Staub

Vaata mahukat moegaleriid!