Foto: Kuvatõmmis
Blogid
2. oktoober 2019, 16:04

LIHTSALT MARIA BLOGI | Äkki mul plahvatas: suviseid hilpe saan kanda ka talvel!

Hei! Hea meel, et mind jälle üles leidsid. Tänane video on kolmes mõttes huvitav ja loodan, et teie, mu kurvikad kaaslased, leiate siit nii mõndagi kasulikku!

Möödunud nädalal pakkisin kokku suure kastitäie riideid, mida mul enne järgmist suve suure tõenäosusega tarvis ei lähe. Kui ma just vahepeal kuhugi sooja kliimasse puhkama ei põruta. Mida ma ei tee. Igatahes mõtlesin seda kasti kokku pakkides, et kas poleks tore, kui saaksin riideid aasta ringi kanda. Iga ilmaga.

Ja siis äkki plahvatas! Osasid asju ju täitsa saangi! See on üks aspekt, mida tänane video puudutab. Näitan, kuidas mõnda suvist hilpu saab kenasti ka talvel kasutada.

Teiseks näitan mõningaid asju, mida ASOSe netipoest tellisin. Kõik suuruses 42. Näete ilusti ära, kuidas selles poes see suurus seal on. Lisaks räägin natuke, mida sealt tellides tähele panna ja miks ma jätsin tellimuse tegemata lehelt boohoo.com.

Kolmandat teemat, millest räägin, saab vabalt ka nipiks nimetada. Nimelt selgitan, kuidas netist ostelda nii, et osa summast pärast oma kontole tagasi saada.

Tundub huvitav? Tule vaata üle. Muuseas, tegin endale hiljuti ka Facebooki grupi, kuhu jagan jooksvalt igasugu infot ning korraldan auhinnamänge. Oled väga oodatud sinnagi oma mõtteid jagama! Grupi leiad siit!

Värvilist sügist sulle!