Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
24. september 2019, 10:12

Naine küsib nõu: mees käib eksiga kohvikus, mida teha? (14)

„Ma ei ole mehel kunagi keelanud kellegagi suhtlemast, aga nüüd on minu jaoks ikkagi mingid piirid ületatud. Mees käib oma eksiga kohvikus ja peab seda niivõrd normaalseks, et isegi ei ütle seda mulle enam. Rääkimata sellest, et ta üldse minu nõusolekut küsiks,“ kirjutab 28aastane Veronika.

„Oleme senini mõlemad vabalt oma tuttavatega suhelnud. Olgu nad siis mehed või naised. Aga nüüd käib mu mees teise naisega iga nädal kohvikus. Alguses märkasin autos tanklast ostetud kohvitopse, mida pidevalt oli ikka kaks. Siis vaatasin, et mees hakkas lõunaid pikemalt pidama. Ja lõpuks tuli pärast tööpäeva hiljem juba koju kah. Ega ta mu eest ei varjanudki, et kellega oli. See on positiine, aga mind häirib ikkagi see, et ta seda tegevust jätkab. On see sis normaalne, et oma eksiga iga nädal käiakse kohvitamas?“ uurib Veronika Õhtulehe lugejate arvamust.

„Ma olen talle korduvalt maininud, et mulle sellised kohtumised ei sobi, aga ta udutab ja viib teema mujale. Ja käib ikka edasi. Kas ta ei hooli minu arvamusest? Või susiseb tal eksiga midagi? Mul endal on ideed otsas, sest olen parima nipi juba käiku lasknud. Ütlesin ju talle otse, et selline korraldus mulle ei sobi. Aga tundub, et sahkerdamine oleks õige olnud. Äkki peaks veel nüüdki võtma ette ja juhuslikult nende kohvitamisele peale sattuma.“

Mida teeksid sina, kui su kallim oma eksiga kohvikus käiks?