Suhted

VIDEO | Esimene pilk: peigmees puhkes pruuti nähes altari ees nutma (6)

LISA KOMMENTAAR

RISTIRAHVAS ÄRGAKE ;; ÄRGE USKUGE EUROOPA HULLUST26. september 2019, 08:05
SOOVITAN KÜLASTADA KIRIKUID JA KUULATA ! JA LOOBUGE SELLEST POLIITIKUTE MÖLAST ,,,TÄIDAME OMA RIIGIS SEDA 10.KÄSKU ,, KÜLL SIIS MEIE INIMESED KA MUUTUVAD INIMESTEKS ;; ABIELU --ON ÜKS SUUR LIIT ,,,,JA ABIELUS SÜNDINUD LAPSED ON EESTLASTEL --- ÜKS SUUREMAID KINGITUSI RISTIRAHVALE !
SIIS oleks vähem LAHUTUSI ,, JA SÕLMIGE OMA KOOSELU NAGU PEAB25. september 2019, 14:25
Usun ,,et Kirikus Laulatus mõjub veelgi rohkem Ristiinimestele ! Ma väidan --Et juba vanasti kui isa ja ema abielu sõlmiti ; OLI ikka midagi SUURT ,,midagi Südamelähedast ! RISTIRAHVAS --ÄRGAKE ÜKSKORD UUESTI JA TÄITKE KA ELADES NEED 10, KÄSKU ,, MEIE ELAME KOOS JUBA 4O, aastat ja saame ka abiks olla oma lastele ;;
Isiklikult mäletan 1975 ,aastat ,,Sõmiti meie abielu ;; Rõõmu pisaraid jätkus25. september 2019, 14:19
Väge Südamlik mehe poolt ! Kes Puhkes rõõmust ja õnnest nutma ?
ah, see pole midagi, need ju õnnepisarad, aga üks oma sugulane oli jõhkard, mida keegi ei teadnud, 15. september 2019, 10:21
aga üks meie sugulasest peigmees hakkas pulmalauas peale kolmandat napsu nii meeletult nutma, et keegi teda enam rahustada ei saanud, siis selle hüsteerilise nutmise pärast hakkas ka pruut nutma ja jooksis pulmamajast minema. Ja oligi kogu pulmapidu...Hiljem see, meie kõigi arust, rumal pruut ehk ta värske abikaasa andestas talle aga kõik. See abielu läks sellegipoolest varsti lõhki, sest mees muutus aasta aastalt oma naise vastu jõhkramaks ja jõhkramaks, 2 korda oli naine väga raske peavigastusega ja teine kord jalaga kõhtulöödud tugeva verejooksu tagajärjel haiglas.
14. september 2019, 13:32
Pealkirja järgi mõtlesin esiti, et tegu oli mingi islamimaaga, kus vanaema välja valitud jõledat pruuti pulmas esimest korda nähes mees nutma puhkes.
14. september 2019, 16:21