TV3 verivärske stuudio.Foto: TV3
Tele
16. september 2019, 20:23

FOTOD | ELEVANT MAHUB ÄRA! Piilu TV3 uude stuudiosse ja kaamera taha (2)

Tänasest kolisid TV3 „Seitsmesed“ õuest taas tuppa ja sedapuhku juba uude stuudiosse. „Me tahame teha rohkem live-televisiooni. Pikendame ka saadet, alustame 18.45 „Seitsmestega“ ja 19.20 jätkab „Duubel“. Rohkem päris televisiooni ja külalisi,“ põhjendab TV3 juht Priit Leito otsust.
TV3 juht Priit Leito Foto: Robin Roots

Lisaks sellele jäi nende eelmine stuudio lihtsalt väikeseks. „See oli kitsuke uberik,“ leiab Leito. „Nüüd saame stuudiosse kasvõi Ott Tänaku autoga sisse sõita. Neid võimalusi ei ole kellelgi teisel. Me ise oleme õudselt uhked ja ootame põnevusega esmaspäeva, kui esimene saade siit eetrisse läheb,“ tunneb Leito uhkust.

Uue stuudio suurimaks eeliseks peabki ta just ruumikust. „Sa saadki siia tuua loomaaiast elevandi, kui tahad. Vanas stuudios oli see lihtsalt füüsiliselt võimatu. Nüüd on otse-eetris olulised sellised vau-efektiga asjad,“ selgitab ta.

Lisaks sellele on telekanalil nüüd võimalus toota näiteks „Kolmeraudse“ tüüpi saateid oma ruumides. „Loome endale võimaluse, toodame TV3 playsse saateid nagu „Brigitte Susanne blogi“ ja selliseid väiksema eelarvega asju. Neid hakkame kõiki siin tegema. See on väga multifunktsionaalne,“ leiab ta.

Varem oli neis ruumides olnud greenroom, hulk aega tagasi oli sinna püsti pandud ka „Kodu keset linna“ stuudio. Tõsi, selle muutmiseks tehtud investeering on äärmiselt kulukas. „Aga kui suurt pilti vaadata, siis meie TV3 kontserni aastakäive on 20 miljonit eurot. Selles pildis ei ole see mingi märkimisväärne osa, ta on suhteliselt pisike,“ sõnab Leito.

Viska pilk peale ka galeriile ja vaata, kas tunned ära mõne vana stuudio!