Nikita PresnjakovFoto: @npresnyakov/Instagram
Inimesed
10. september 2019, 13:00

Alla Pugatšova lapselast tahetakse saata Eurovisionile (4)

Alla Pugatšova tütrepoeg Nikita Presnjakov on tõestanud end niivõrd võimeka lauljana, et fännid utsitavad teda Eurovisionil osalema. 
 
 
 
View this post on Instagram

#multiverseband#live#rock#music#metal#newrock#alternative#poprock#никитапресняков

A post shared by Nikita Presnyakov (@npresnyakov) on

28aastase Nikita ema on primadonna ainus tütar, vene poptäht Kristina Orbakaite, ning isa Orbakaite esimene abikaasa Vladimir Presnjakov noorem, kes on samuti laulja. Nikita rääkis Komsomolskaja Pravda intervjuus, et esialgu ei võtnud tema rokikarjäär kuidagi vedu – sõpradega asutatud ansamblil Multiverse polnud eriti lööki, seetõttu hakkas ta hoopis muusikavideoid väntama. Ta toonitab, et kuuldused, nagu oleks superstaarist vanaema aidanud teda karjääriredelile upitada, ei vasta üldse tõele. Kuid hiljuti kirjutas noormees pala „Statues“, mida on sotsiaalmeedias ohtralt kiidetud. 

Presnjakovi fännide seas olla ohtralt Pugatšova poolehoidjaid, kes on noorest lauljast ja tema bändist vaimustuses. Õhatakse, et loodus on Nikitale imelise lauluhääle kinkinud. „Esindage meie maad selle lauluga Eurovisionil!“ kõlab üks üleskutse. 

Alla Borissovna esindas Venemaad 1997. aasta Eurovisionil dramaatilise ballaadiga „Primadonna“, kuid jäi 25 riigi seas 15. kohale. Seega kaotas Venemaa toonaste reeglite kohaselt võimaluse järgmise aasta lauluvõistlusel kaasa lüüa.

1995. aasta Dublini Eurovisionil oli Venemaa eest võistelnud ka Pugatšova toonane abikaasa Filipp Kirkorov, kuid tema jäi 17ndaks.