Foto on illustratiivneFoto: pexels.com
Ilu ja mood
10. september 2019, 08:56

NÄDAL INSTAGRAMIS | Inspiratsioonipiigad julgustavad keskmise suurusega naisi! (5)

Sügis on käes ja enam ei piisa pelgalt suvekleidist ja plätudest, et uksest välja minekuks valmis olla. Palju inspiratsiooni annavad moeveerud, kuid kui sa kaalud rohkem, kui ideaal ette näeb, siis võib selline inspiratsioon teha pigem kurvapoolseks. Aga pole hullu – sotsiaalmeediast leiab nii mõndagi rõõmustavat!

Miks mitte puhastada veidi sotsiaalmeediaringi ja hakata jälgima tõeliselt kurvikaid iludusi, kelle kantavad komplektid toovad kindlasti toredaid mõtteid pähe kõigile keskmise suurusega naistele. Siinkohal ongi kasuks mõned soovitused nii Eestist kui ka välismaalt. Neid neidusid jälgides saad kindlasti palju positiivset inspiratsiooni!

1. Alustaks siis kohe kodumaisest kaunitarist! Madli Vilsar on oma positiivse kehahoiakuga inspiratsiooniks paljudele Eesti naistele. Oma keha armastamine ka siis, kui sa ei ole piitspeenike, kutsub meil veel kahjuks esile palju negatiivset tagasisidet, kuid just tänu Madli-sugustele on see kõik loodetavasti varsti muutumas!


2. Üks maailma tuntumaid kehapositiivsuse eestkõnelejaid on Inglismaal elav Megan Jayne Crabbe, kes võitleb õiguse eest voldikesi omada ja neid ka näidata nime all Bodyposipanda.

View this post on Instagram

Something interesting happens whenever I post what I'm eating. Last week after going for ice-cream with Gemma and putting it in my stories, someone sent me a 3-page message about how irresponsible I was being. This week I've had ones asking whether I really think it's okay to eat pizza all the time. • And just to be clear: what I get is NOTHING in comparison to the harassment that people with bodies bigger than mine get when they post anything about food. The fatphobia ingrained in food policing is real. But I'd just like to say to those people: • I've spent years avoiding posts with any specifics about what to eat. Because 1) people's relationships with food are so fucking complex and no one way of eating suits every person. 2) I'm not a nutritionist (hi not qualified for that in any way 🙃). 3) This community is populated with a huge number of people in recovery from eating disorders, and as someone who spent so many years living in fear of ALL foods, it's always been my priority to show that it is possible to have a peaceful mental relationship with food, even ENJOY food, on the other side of an ED. Over and above prescribing exactly what that has to look like. Because telling people to eat kale is a short-sighted version of "health" if they're still terrified of eating cake. • So no, I don't believe I'm being irresponsible by eating an ice-cream, and I don't think I owe the world my complete food diary simply because I have a platform (and a body that isn't thin). If nutrition advice is what you're after, I'd recommend @laurathomasphd, @chr1styharrison and Health at Every Size to start. Beyond that, I'd recommend remembering that what other people eat isn't really any of your business, so maybe focus on your own plate before shaming anyone else for theirs. 💜💙💚🌈🌞 p.s. my jumpsuit here is @asos and #gifted 🌻 • [image description: Megan is sat smiling down at a plate of pancakes, she's wearing a pink leaf print jumpsuit and looking very happy] #edrecovery #anarecovery #haes #intuitiveeating #recoveryispossible

A post shared by Megan Jayne Crabbe 🐼 (@bodyposipanda) on


3. Ameerika mandri üks toredamaid tegelasi on kaltsukate kuninganna Carrie Dayton, kes lisaks taaskasutuse propageerimisele demonstreerib ka seda, kui vähe oleneb õnn kehakaalust.


4. Järgmiseks Inglismaa vast üks vahetuimaid ja mõnusaima huumorimeelega naisi: keskmises kaalus Lucy Wood. Youtube'i staar on jälgimist väärt, sest nii muhedat ja ehedat inimest naljalt ei leia!

View this post on Instagram

Forever mood 🍔

A post shared by Lucy Wood (@lucyjanewood) on


5. Kui sul on mõned kilod üle, aga selle võrra veres rohkem rock´n´roll'i, siis saad lisaks kehapositiivsusele häid ideid riietuse kohta, jälgides Helen Andersoni. See naine kohe on cool!


6. Naine, kelle leivanumbriks on erinevad kelmikad Youtube'i videod ja Instagrami postitused, mis näitavad erinevaid riideid ja komplekte keskmises suuruses naisterahvastele. Sierra Schultzzie võitleb kõigi nende naiste eest, kelle kehamassiindeks jääb ideaaltrajektoorist veidi väljapoole. 

View this post on Instagram

...it has pockets 👏🏼

A post shared by Sierra Schultzzie (@schultzzie) on


7. Roosamannavahulised postitused suurema kondiga romantilise stiili austajatele laob letti Emily Rose. Naine ise on täpselt sama roosiline, kui ta nimigi!

8. Omapärane, stiilne ja ilus – instanohik Bree Kish paneb soovima, et stiilitaju saaks kuidagi piltide vahendusel ka iseendasse kodeerida. Inspiratsioon neile, kelle südame paneb kiiremini tuksuma pigem Potter kui hallid varjundid.

9. Need puusad juba ei valeta! Kurvikas Mollie Campsie näitab koha kätte kõigile vihkajatele ning tõestab, et võid imekauni modellina leiba teenida ka siis, kui su riidesuurus ei ole XXS!

10. Naine, kes oma klassikalise stiilitajuga on heaks eeskujuks kõigile, kelle huvide hulka kuuluvad ka sisekujundus ja meisterdamine. Rosie Henshawst siiramat ja armsamat eeskuju lihtsalt ei ole.