Karl-Erik TaukarFoto: Martin Ahven
Inimesed
2. september 2019, 14:06

Nädal Instagramis: ka staarid ei pääse kooli algusest!

September on käes ja kool algab. Ole sa siis kuulus või mitte, puudutab see kõiki. Ka Instagrami vahendusel võis näha postitusi, mis staaride uue alguse meieni tõid. See algus oli igaühe puhul omamoodi ja pilte laekus vägagi erinevaid!

NÄDALA PILT! Laulja Karl-Erik Taukar jagas pilti endast 1996 aastal ning soovis sellega kõigile head koolitee algust. "Olgu teil sama raju nagu mul," soovis mees. Väga vahva pisike Taukar viisaka pintsaku ja kena lillekimbuga igatahes!



Muusik Stig Rästa postitus on nostalgiliselt-sumedalt suvelõpu meeleolus, kuid koolikott reedab tõsisemaid mõtteid.

View this post on Instagram

Last Summer Days!

A post shared by Stig Rästa (@stigrasta) on


"Läksid!" nendib näitlejanna Inga Lunge postituse pealkiri ning soovib kõigile teistelegi ilusat uut algust.


"Kas sina juba ootad uue kooliaasta algust? Meie kyll ootame!" kuulutab Indrek Vaheoja pildiallkiri. Jänes fotol oleks natuke nagu ootusäreva näoga küll...


Kooliaasta algust tähistava postituse tegi ka telenägu Annely Adermann, nimelt sattus talle juhuslikult just 1. septembril kätte õpik. Ei tea, kas märk kõrgemalt poolt, et võiks uut eriala lisaks tudeerima hakata?


Kooli läksid ka armastatud saatejuht Maire Aunaste lapselapsed, ühel algab kolmas ja teisel esimene aasta. Tütar Elis jagas Instagramis esimsesest päevast ka lõbusat klõpsu! Ilusat kooliteed vahvad neiud!


Kaks kolmandikku meie maratonikolmikutest Lily ja Leila postitasid Instagrami, et tähistavad 1. septembrit veidi teistmoodi. Pole vast imestada, et see teismoodi oli nende puhul Pärnus Jüri Jaansoni Kahe Silla Jooksul osalemine.

Muusik Jalmar Vabarna soovis humoorika postitusega kõigile head tarkusepäeva ja sinna juurde käis imearmas pilt temast endast 1994 aastal!


Oma riidebrändi loonud humoorikas raadiomees Rauno Märks jagas magusat ja lilleliselt rõõmsat pilti vennapoeg Mihkliga, kes sel aastal ka tarkust taga nõudma hakkab ning soovis sellega kõigile head kooliteed!

Ütle sa Anu Saagimi kohta skandaalitar või bravuuritar, kuid  kooliaasta algus puudutab tedagi. Tarkusepäeva jagas naine pealkirjaga "1. september" naine üliarmsat pilti. Mine sa võta kinni, kuidas diivanitäis kaisukaid kooliaasta algusega seotud on, aga just #koolootab oli foto juures kirjas.

View this post on Instagram

1. september, 2019 #suvekamraadid #koolootab

A post shared by Anu Saagim (@anu_saagim) on