Kott on River Islandi kollektsioonist.
Sisuturundus
6. september 2019, 11:15

Millised käekotid on sel sügistalvel moes?

Suvi on selleks korraks möödas ning tulnud aeg suvised kotid kappi peita. Millised kotid on selle sügise suurimad trendid ning millega sa kõige enam möödujate pilke võiksid püüda? Siin on sulle seitse nõuannet!

Tõeliselt kasulikud mahukad kotid. Kui viimastel hooaegadel on kõige kuumemaks moeks olnud pisikesed ridikülid, siis nüüd on teinud come back’i mahukad kotid. Enam ei pea muretsema selle pärast, kuhu mahutada lisaks telefonile, rahakotile ja võtmetele ka vihmavari, sülearvuti ja kõik muu. Nendesse kottidesse mahub – viska sinna kõik, mida vähegi võib päeva jooksul vaja minna. 

Kott on River Islandi kollektsioonist.

Pisikesed kotid teevad jätkuvalt võidukäiku. Et sel hooajal on moes ka suuremad kotid, ei tähenda, et pisikesed kotid oleksid kuhugi kadunud. Crossbodyd on trendikad, aga ka mugavad. Neid on lihtne kanda, erinevate outifitidega sobitada ning neid võib haarata kaasa nii peole, sõbrannaga kohvitama minnes kui ka tööle.

Kott on River Islandi kollektsioonist.

Sädeleb, sädeleb, sädeleb. Kui suvi on läbi, siis võib hakata mõtlema saabuvatele pühadele. Jõulud on ju veidi enam kui kolme kuu kaugusel. Pühadehooajal on paslik kanda ka sädelevaid ja pilkupüüdvaid käekotte.

Kott on River Islandi kollektsioonist.

Pandlad, ketid ja tõmblukud. Käekotil on juba üks pannal või kett? Mitu ilulukku? Pole hullu – mida rohkem, seda uhkem! Üle mitme hooaja on taas rokkimas kottide küljes rippuvad ketid, mis annavad kandjale juurde ekstrastiili.

Kott on River Islandi kollektsioonist.

Seljakott pole veel kadunud. Seljakottide läbimurre kestab jätkuvalt ning ei paista ka lõppevat. Kui ühelt poolt on seljakotid ääretult mugavad ja seljasõbralikud, siis teisalt on need ilusad ja stiilsed. Ideaalne variant kooli või tööle minekuks.

Kott on River Islandi kollektsioonist.

Põnevad toonid. Ei suuda otsustada, millist värvi võiks olla sinu käekott? Pole hullu – õnneks on sel hooajal moes ka kahevärvilised (või lausa mitmevärvilised) kotid. Särtsakas värvivalik toob päris kindlasti halli sügisesse natuke rohkem rõõmu. Eriliseks lemmikuks on neoonkollane.

Kott on River Islandi kollektsioonist.

50 lillat varjundit. Kui aasta tagasi lõi laineid roosa värv, siis üks selle sügistalve suurimaid moevärve on lilla. Hinnatud on kõiksugused erinevad toonid lillast!

Kott on River Islandi kollektsioonist.

Kust leiab sügistalviselt moekaid käekotte?

River Island, üks tuntuimaid ja armastatuimaid moebrände London High Streetil, on iga kotisõltlase unistuseks. River Islandi valikust leiab rohkelt minikotte, seljakotte, käekotte, rahakotte, kaarditaskuid ning kõike seda erinevate kujude, värvide, materjalide, mustrite ja kaunistustega.

Kotid leiad River Islandi kauplustest Tallinnas Viru ja Ülemiste keskusest.