Foto: Liisu Altmaa
Inimesed
28. august 2019, 12:33

LIHTSALT MARIA BLOGI | Kingitus iseendale – avan uut üllatuskarpi!

Hei! Mul on hea meel, et mind jälle üles leidsid! Täna postitasin video, mida mul oli eriti mõnus filmida. Nagu jõulud oleks käes! Nimelt tegin endale kingutuse ja panin koju käima igakuise üllatuskarbi, mis täis erinevat kosmeetikat.

Olen selle poolt, et ennast tuleb armastada just sellisena nagu parajasti oled. Ennast tuleb hinnata ja miks mitte teha teinekord endale väike kingitus. Kas siis sünnipäevaks või lihtsalt niisama!

Seekordne karp oli minu jaoks juba teine. Video kirjeldusest leiad ka lingi esimese karbi avamise videole. Rahul olin juba juulis, aga no see teine karp oma sisuga jättis ikka suu lahti!

Ja asi ei olnud ainult selles, et karp, mis koos Eestisse saatmisega maksis 17 eurot, sisaldas nodi umbes 100 euro väärtuses. Oleneb ju ka, mis asjad seal on, sest mõnda võib olla ei tahaks tasuta ka, eks ole. Kuid augustikuu ilukarbist olen kõike juba kasutama hakanud. Mõnusad ja head tooted!

Seega, kui ka sind huvitab kosmeetika, siis vaata värsket videot! Kui see mida näed, sulle meeldib, siis telli ikka kanal ja vajuta kellukest, siis saad teate ka järgmiste videote ilmumisel!