Jalmar ja Sandra Vabarna Foto: Teet Malsroos
Inimesed
27. august 2019, 13:05

Nädal Instagramis: staarid põgenevad igal võimalusel vabasse loodusesse

Ilmataat kujundas suvelõpu ülimõnusaks ja nii pole ime, et staarid püüdsid augusti eelviimasel nädalal palju päikesekiiri ning võtsid ette rohkelt tegemisi vabas õhus.

NÄDALA FOTO! Muusik Sandra Vabarna jagas ülimuhedat pilti oma abikaasast, kellega muuseas just kolmandat pulma-aastapäeva tähistas. Õnnitlused vahvale paarile ka Naistelehe poolt! 


Muusikamees Jalmar Vabarna jagatud jäädvustus näitab, et värskes õhus liigutamine on tema jaoks oluline ja seda on lõbus teha jalgratta seljas. Mees kutsub kõiki teisigi üles oma rattaringidega liituma!


Alari Kivisaar näitab, et toas ei istu kena ilmaga nemadki, ning jagab fotot kardirajalt. Juurde lisab humoorika selgituse: "Tütar pole kindlasti emasse!"


Saatejuht Katrin Lust nautis ilusat ilma kohvikus ja seda koos koerakese Kuzmitchiga.


Lauri Pedaja rõõmustas selle üle, et läheb peagi Euroopasse saadet tegema. Rõõmustas ta otse loomulikult vabas õhus, mitte kuskil toaseinte vahel!

Raadiohääl Indrek Jõgioja näitab, et tegeleb vabal ajal vabas õhus millegagi, mida iga õige eestlane vastu sügist ikka korra teha proovib – sõidab seenele!


Päikese käes poosetas ka raadiohääl Pille Minev ja no on ka põhjust, loomulikus valguses tulevad pildid kohe eriti soojad ja ilusad!


Ka armastatud lauljatar Hanna-Liina Võsa viib pere loodusesse suve lõppu nautima. Juures veel pealkiri "Kaks kükitavat liivatera" ja ongi nunnumeeter põhjas!


Ükskõik, kui vähe või palju sa vees sulistamist armastad, aga Marta Laane pilti vaadates tuleb tahtmine kohe riideid seljast loopima hakata ja lähima veekogu poole punuma pista, sest no tõesti – paljukest sellist võimalust käesoleval aastal enam tuleb!


Seentest ei saa üle ega ümber ka näitlejanna Inga Lunge. Õigemini saab, sest pilti jagas ta just sellest seenest, mille ümbert hoovi ära niitis, kuid kauni kübara aeda kaunistama jättis.