Suhted

Õde sekkub venna ellu: ta ei tohiks oma perest loobuda (29)

LISA KOMMENTAAR

Mõnes mõttes ongi hea,et õde ja ema jälgivad mu elu ja tervist.Ei tohigi peret luua arsti jutu järgi18. august 2019, 03:05
Jah,ega meist keegi tea kunagi mis inimestega meil tegemist võib olla.Minu lähedased näiteks ei usalda mehe poolset ema kohe üldse.Pidi tegema asju ilma luba küsimata.Muideks me magame koos mehega eraldi tubades.Asi on selles,et ämm plaanis kaks aastat tagasi ühe võõra arstiga minul ja mu mehel rohu võtmise ära keelata.Ta on muidu hea inimene,aga usaldada liiga palju ei tohiks.Kuna õde ja ema on need,kes põhimõtteliselt jälgivad kõike,mis toimub.Noh juba sellepärast,et keegi saaks salaja mu tervist ära rikkuda.Arstid,kes on mu tervisega tutvunud,teevad seda sama.
17. august 2019, 18:50
Ela ise ja lase teistel elada. Ära topi oma nina teiste ellu ja äärmiselt tobe on arvata, nagu sa teaksid täpselt, mis teistel kodus toimub, millised on probleemid, tunded, õhkkond jne. Pinnapealne arusaam, et "neil on kõik olemas", aga inimesed on suhtes õnnetud. Ega last ei pea maha jätma, lapsega saab edasi ikka suhelda. Ära sunni inimesi elama nii nagu sina õigeks pead oma pinnapealse arusaamaga-ela oma pereelu. Ära on tüüdanud need nuhkalbertid, kes koguaeg teiste elus ninapidi tuhnivad ja organiseerivad.
ikka17. august 2019, 09:10
ikka ei jõua inimestele kohale, et naine, tulevane ema, on see, kes peab ära tundma MEHE, kellest on asja ausa, tööka, vastutusvõimelise abikaasana ja laste isana. Võtta abikaasaks tühine ainult seksiga hakkama saav mehike ja loota, et õpetan ja treenin ta abikaasaks, lastele isaks on täiesti arulage. Nii et kõik algab naisest, naise tarkusest VALIDA sadade mehehakatiste hulgast see, kellest on abikaasana asja. Küll saad ta ka seksis välja õpetada kui vaja.Naist ootavad abielus suured kohustused ja harimatust ullikesest tuleb mööda vaadata - mitte treenimiseks võtta.
Õuduskuubis17. august 2019, 23:24
mentaliteet see siin:" naise tarkusest VALIDA sadade mehehakatiste hulgast see, kellest on abikaasana asja. Küll saad ta ka ..." Võehh!! "Abikaasana asja"... mida keelepruuk.. ja mõttemaailm.
Õudus!!17. august 2019, 23:30
Või see: "... VALIDA sadade mehehakatiste..." nagumida...
gerda18. august 2019, 07:15
Tõsi. Abielu on liiga tõsine asi, et pea ees tundmatus kohas vette hüpata. Keegi ei saa su abielu korda seada, kui ise ei tee endale selgeks, et abielu on perele pühendatud töö, abikaasa ja laste teenimine.
To gerda18. august 2019, 08:12
Et siis pereema valib ja võtab oma firmasse CV alusel eluaegse lepinguga tööle hakatise.. kelle välja koolitab... on see tõesti nüüd armastus .. labane diilitamine ja primitiivsed inimesed kes nii teisi orjastavad või kusagil kellegi kintsu kaabivad.. et tegevdirektori koht emanda firmas ikka elu jooksulgi kätte saada... võehh..
to gerda18. august 2019, 08:24
ära mine ähmi täis. Abielu on nii naise kui mehe jaoks elust läbiminek paarisrakendina. On tore, kui kõik algab armumisest. Aga see pöörane armumine peab ikka enne abiellumist läbi saame nii et suudad adekvaatselt partnerit hinnata ja teda armastama hakata tema heade iseloomuomadustele, aususele, hoolivusele, vastutusvõimele, tublidusele toetudes. See on armastus, mida ei visata nurka kui ühel päeval sulle tänaval vastu kõnnib atraktiivne neiu või noormees. Elu , abielu, ei ole paradiis vaid maapealne elu kõigi oma kohustustega. Muredega. Rõõmudega. Ikka kahe jalaga maa peal.
To Gerda18. august 2019, 08:31
Normaalses firmas inimene saab vähemalt palka, vabaduse teha sellega mida tahab, tegevdirektor saab üldse vabaduse luua süsteemi... aga emanda mulli tõmmatud nn. hakatis... mis väljavaated tal on Elule... sellisel kujul. Hoidke eemale inimestest, kes teid nn. hakatiseks peavad... selliseid laia p***ga suhtujaid on nii meeste kui naiste seas... orjakauplejad, muud nad teha ei oskagi...
To to Gerda18. august 2019, 08:41
..selline ülbitsemine on põhjendamatu.. teiste inimeste suhtes. Btw keegi pole siin kuupeal.. kõik ongi maa peal kahe jalaga.. miks arvad et sinu nägemus maapeal olemisest on kuidagi rohkem maapeal olemine. Kui oled abiellunud nn. hakatisega (algusest peale oled oma kaaslast ülaltall vaadanud)... ilma armastuseta, ja nõuad et teine inimene kogu oma eluenergia sulle annaks.. see on jälk!
küsimus16. august 2019, 18:48
mida saab üldse soovitada inimene, kes elab kaugel ja on kursis teise perekonna igapäevase eluga sedavõrd, et mõlemad käivad tööl ja neil on kodu?
Möhh16. august 2019, 13:57
Suur osa naistest kaotab mehe koos lapse sünniga. Lihtsalt sellepärast, et edasi on tema jaoks peres laps ja lapse isa. Mehel on aga ikka meeles pulmad, kus ta abiellus naise, mitte oma laste emaga. Noh, reeglina.
johh16. august 2019, 08:24
kommenteerijad räägivad armastusest, mis oleks nagu pähe kukkunud jac-pot. Kui armastuseks nimetada vaid seksi, nagu siin arvatakse, siis pokle arvajal mingit arusaamist armastusest, mis sisaldab tuhat pisiasja - eelkõige sõprust, inimlikkust, kohusetunnet, haritust, vastutuse võtmist pere eest. Inimene, kes lahkub, jättes isata oma lapse - on see üldse inimvääre?
soovitan15. august 2019, 19:58
sel vennal jalgrattamatkale minna v. kuu peale.
Tiiu15. august 2019, 16:16
Selle kolme lapse loo peale polegi muud öelda, et ega seda õnne ei saa ikka niimoodi tulla, kui lapsed maha jäävad nutma. Olgu tal hea minna. Mina sellist meest ei tahakski enam, kes nii ajudeta on. Kahjuks meie ajakirjandus sellistest nõmedikest liiga palju kirjutab ja jääb mulje, et nii peabki elama. Aga kus selle mehe omaksed on ja kas nemad ka ei oska öelda, et laosed tuleks ikka aidata üles kasvatada ja nad vajavad 2 vanemat.
Anne15. august 2019, 16:12
Minu töökaaslane läks oma naise ja 3 väikese lapse juurest ära uue "õnne" juurde. Ka vingus, et suhe pole enam see. Tegelikult mõistab kogu kontor teda vaikides hukka, aga keegi näkku öelda ei julge, et s.t.. vend on. Naine viis pluss, võiks igaühele eeskujuks olla. Ikka keskeakriis ja katus sõidab.
CVB15. august 2019, 12:47
Laps on ikka kannataja küll. Tavaliselt kui isa tahab ära kolida, on uus naisterahvas juba välja vaadatud. Ja uue armastuse kõrvalt jääb laps aina rohkem tahaplaanile, tihti pole ka uued naised nii huvitatud, et "vana" laps üldse pildil on. Näen seda paljude lahkuläinud paaride pealt. Alguses on küll jutt, et sul on nüüd ju kaks kodu ja midagi ei muutu, tegelikkus on teine. Ei meeldi lastele need uued kaaslased, keda hakatakse peale suruma, tema perekond on igaveseks läinud ja lastele jäävad sellest eluaegsed armid hinge.
to CVB15. august 2019, 14:55
tema perekond on enivei läinud, kui pole armastus esikohal, millal kohale jõuab? Samas on armastus ema ja isa vastu alles, kuniks seegi pole lõhutud... seega lapsel on võimalus saada kaks uut kodu, aga jah ei pruugi, sõltubki vanematest.
15. august 2019, 09:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To naine15. august 2019, 10:57
Ennast ei leia suhtes! Tulekski eraldi elada, kui armastus suhtes pole esikohal. Laps saab edukalt mõlemi vanema juures elada. Lapsel isegi kaks kodu, olgem ausad, laps küll sellises olukorras kannataja pole, kui just üks vane teda terroriseerima ei hakka lahuselamise pärast. Kuid need juba lapse õppetunnid ja mida varem selgeks saab, seda suurem tõenäosus oma elus õigeimad valikuid teha.
Muutunud peremudeli ilu ja valu15. august 2019, 08:12
Mõtteaineks - kui viie aasta jooksul on teineteist sedavõrd palju armastatud, et ka laps on peres, siis ehk pole armastus "otsas", vaid elukorralduse muutusega on osapool(t)el tekkinud tunne, et suhe on väljakannatamatuks muutunud (vaid rutiin ja midagi toredat justkui enam omavahel pole). Ja suhe ongi muutunud, fakt. Selliste muutustega hakkama saamiseks soovitaks perel maha istuda, vastaspoolega ootused teineteisele läbi arutada ja vajadusel ühiselt psühholoogi külastada, et teist mõista. Kui siis asju toimima ei saa, lahku minna. Õde, sina hoia eemale ja ole toeks, kui seda palutakse.
14. august 2019, 16:56
iga täiskasvanud inimene elab oma elu ise, ise, ja veelkord ise!
on14. august 2019, 17:24
see jah täielikult isekas...kui ikka teistega ei arvesta, siis pole kellelegi su elu vajagi.
kui armastust ei ole14. august 2019, 15:44
ei ole sellisel suhtel ka enam mõtet
Erla14. august 2019, 15:57
Kes nii ütleb, pole kunagi armastanud.
nii on14. august 2019, 18:01
Kui mehel sellele naisele enam ei tõuse, siis ei tõuse.
ehh14. august 2019, 14:53
Naine, kui su vend teeb endale otsa peale, oled sina selles osaline...
on14. august 2019, 17:28
sul vale võrdusmärk pandud- mujale kolimine ei tähenda otsa peale tegemist, vastupidiselt, see tähendab otsustusvõimet ja kui otsustab teisiti, nt. lapse kasvamise kasuks, on see ka otsustusvõime.Elus langetame igasugu otsuseid, nii on.
Marju!14. august 2019, 14:43
Üks lohutus sulle on: Tea, et sinusuguseid teiste ellu sekkujaid on tänapäeval liiga palju tekkinud.
Saadaks sellise õe kohe kuupeale!15. august 2019, 16:46