Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
20. oktoober 2020, 11:23

NELI VIISI: kuidas mees võib pääseda kardetud sõbratsoonist (8)

Sõbratsoon on koht, kus sädemed süttimise asemel kustuvad. Seda on defineeritud internetis ka kui „metafoorilist põrgut meestele“ – seega pole sõbratsoon just kõige oivalisem olukord. Portaal Askmen jagab nelja soovitust, kuidas ebameeldivast situatsioonist pääseda.

Muuda oma käitumismustrit

Et sõbratsoonist sujuvalt välja libiseda, pead oma käitumist muutma, ning lisama suhtlusesse flirtiva alatooni, mis näitaks sind kui potentsiaalset kosilast. Üheks heaks variandiks seksuaalse pinge tõstmiseks on kergete vihjete kasutamine, olgu selleks kas mitmemõttelised pilgud, kauakestvad embused või flirtivad kommentaarid.

Murra puudutusebarjäär

Üks viis, kuidas näidata, et soovid sõprusest enamat, on füüsiline kontakt. Et oma õigeid kavatsusi näidata, pead tegutsema rahulikult – liiga agressiivne käitumine võib anda tugeva tagasilöögi. Näiteks aseta käsi lühiajaliselt kaaslase õlale, kui ta on sind naerma pannud või nügi teda mänguliselt, ent vaevumärgatavalt. Väike pingutus võib anda tugeva mõju.

Foto: PantherMedia/Scanpix

Tee vahet lihtsal ajaveetmisel ning kohtingul

Selle asemel, et tuttav külla kutsuda ning seal alkoholi tarbida ning kiirtoitu süüa, vii sõber hoopis välja, et nautida kahekesi kvaliteetaega. See, et ta nõustub hea meelega sinuga kahekesi aega veetma, on põhiline märk, mis näitab, et oled edukas. Suhteekspert Fran Greene soovitab valida tegevus, mis hõlmab vaid teid kahte – kui klapp on hea, võid kaaslasega koos restorani õhtusööki või jooke nautima minna. Õhtu jooksul mõistab ta kindlasti, millised eesmärgid sul on.

Otsi õigeid vihjeid

On ülimalt oluline jälgida tuttava kehakeelt ning vestlust. See ütleb palju selle kohta, kas ta on sinu püüdlustele vastuvõtlik. Kui neiu väldib silmakontakti, seisab käed ristis ning hoiab distantsi, tähendab see seda, et ta pole sinust huvitatud. Greene'i sõnul näitab omavahelises suhtluses üleminek tekstisõnumitelt helistamisele positiivset märki, et ka sõber soovib midagi enamat. Olla tuleb ettevaatlik, ent sihikindel. Teie mõlema nimel pead võtma julguse kokku ning sageli ise esimese sammu astuma.