Katie PriceFoto: PA/Scanpix
Inimesed
27. juuli 2019, 14:38

Kuues kihlus! Lahutava Katie Price'i sõrmes särab taas kihlasõrmus (1)

41-aastane Katie Price tundub olevat sarikihluja - tema sõrmes sädeleb järgmine kihlasõrmus, mis on naise elus juba kuues, vahendab Mirror.

Kui Katie ja tema praegune kihlatu Kris Boyson peaksid altari ette jõudma, oleks see Katie neljas abielu. Naine loodab, et seekordne kallim on see õige. 

Naine paljastas kihluse oma 30aastase peigmehega saates "Loose Women". Muide, Katiel on parasjagu pooleli lahutus oma kolmandast abikaasast Kieranist. 

Teeme tagasivaate naise senistele kihlustele ja abieludele.

Üheksakümnendad - Warren Fuman

Fuman ja Price (toona neiupõlvenimega Jordan) kihlusid aastal 1997. Mees maksis kihlasõrmuse eest väidetavalt 3500 naela ehk umbes 3800 eurot. Peagi läksid nad lahku. Praeguseks on Furman abielus, kasvatab lapsi ja elab Yorkshire'is ning on läinud kristluse usku. 

2004-2009 - esimene abikaasa Peter Andre

Katie ja Peter kohtusid saates "I'm A Celebrity Get Me Out of Here in 2004". Nad abiellusid aasta pärast kohtumist. Mees palus Katie omale naiseks umbes 200 000 eurot maksnud kihlasõrmusega. Pulm peeti Highclere'i lossis ja see läks maksma 1,1 miljonit eurot. 

Paar aastat tagasi ütles Katie, et ta nautis Pete'iga abiellumist, kuid mitte üle võlli kallist pulma. Neli aastat ja kaks last hiljem otsustati aga lahutada. 

2009-2011 - abikaasa number kaks, Alex Reid

Price ei jäänud pärast esimest lahutust kauaks nukrutsema ja hakkas kaheksa nädalat pärast Pete'ist lahku minekut käima kohtamas Alex Reidiga. Peagi libistas mees kallimale sõrme 66 000 eurot maksva kihlasõrmuse. 

2010. aastal läksid nad Las Vegases paari, hiljem pidasid Suurbritannias maha veel teisegi pulma - seda Katie tõsielusarja tarbeks. Siiski otsustati aastal 2011, et on aeg laiali minna ja naine tagastas eksmehele ka kihlasõrmuse. 

Kui nad veel koos olid, maksis Katie mehele väidetavalt iga nädal taskuraha, pärast lahkuminekut tegi seda aga iga kuu. Peagi lähevad need kaks aga ka kohtusse, sest Alex on kaevanud Katie peale seetõttu, et naine on väidetavalt teistele inimestele näidanud Alexist seksuaalset laadi fotosid ja videoid.

2011-2012 - Leandro Penna 

Pärast Alexist lahutamist kohtus Katie 2011. aastal argentiinlase Leonardo Pennaga. 2012. aasta veebruaris nad kihlusid - mees kinkis naisele roosa südamekujulise teemantiga sõrmuse, mis maksnud 16 000 eurot. 

2012. aasta oktoobris viis Katie kihlasõrmuse aga Harrodsi kaubamajja tagasi, sest sai teada, et mees on sõrmuse ostnud järelmaksuga. Ja siis läks paarike lahku, pärast mida maksis Katie mehele väidetavalt kuuekohalise summa, et too nende suhtest vaikiks. 

2012-2018 - kolmas abikaasa Kieran Hayler

Praegu lahutab Katie oma kolmandast abikaasast Kieran Haylerist. Mees ei suutnud väidetavalt truu olla. Paarike kohtus 2012. aasta novembris. Jõuluõhtul palus Kieran Katie omale naiseks ja nad abiellusid 2013. aasta novembris Bahama saarel. 

Kieranil ja Katiel on kaks last. Pärast aastast abielu paljastas naine Twitteris, et tema abikaasal on armuafäär naise parima sõbrannaga. Lahku siiski ei mindud. 2018. aastaks sai paarike lõpuks aru, et pole mõtet oma vandeid pidevalt uuendada ja Katie väsis uute võimaluste andmisest. 

Katie jaoks oli see suhe üsna kulukas - väidetavalt maksis ta ära mehe 55 000-eurose krediitkaardivõla, samuti ostis Katie Kieranile 30. sünnipäevaks 110 000 eurot maksnud auto Audi R8 Spyder.

Aastast 2018 tänaseni - Kris Boyson

Katie ja personaaltreener Kris hakkasid kohtamas käima vaid paar nädalat pärast seda, kui Katie mullu Kieranist lahku läks. Möödunud aasta juunis tegid Katie ja Kris Instagramis oma suhte avalikuks. 

Paar kuud hiljem mindi lahku, sest Katiet nähti liikumas ärimees Alex Addersoni seltsis. Katie ja Alex käisid mõnda aega kohtamas, kuid pärast seda kui Katie purjus peaga roolist tabati, otsustasid nad Krisiga siiski taas paar olla. 

"Kris tõi selle sõrmuse. Mu elus on armastus. Minu saatel läheb hästi, reiting on väga kõrge, seega läheb kõik väga hästi," rääkis Katie telesaates oma elust. "Ta on leidnud oma teise poole. Ta on minuga otsekohene, ma ei ole sellega harjunud. Ta on hea mees ja on Harvey (Katie esimene laps - toim.) vastu väga hea, ta meeldib Harvey'le väga," rääkis naine. 

Krisi abieluettepanekut saab näha muidugi ka Katie'st rääkivas tõsielusarjas. Selle aasta algul räägiti, et Katie olla Krisile öelnud, et võtab mehe abieluettepaneku vastu ainult siis, kui mees teeb seda kaamera ees. Naine lootis, et mees teeb ettepaneku valentinipäeval, sest just siis kohtusid nad esimest korda.