Marko AtsoFoto: Erlend Štaub
Inimesed
26. juuli 2019, 14:25

Otsid uhket elukohta? Osta Marko Atso Viimsi villa ära! (13)

Mõni aeg tagasi teatasid muusik Marko Atso ja tema kihlatu Cerli Sarv, et on otsustanud edaspidi sõpradeks jääda ja romantilises plaanis nad enam seotud ei ole. Nüüd on mees müüki pannud ka oma 2016. aastal soetatud Viimsi villa.

Maja on kolmekorruseline ja renoveeritud 2017. aastal. Villas on viis magamistuba, vajadusel on võimalik kuuenda magamistoaga kasutusele võtta esimese korruse puhketuba.  

Kokku on majas 8 tuba, maja suuruseks on koos katusealuste pindadega 311,7 ruutmeetrit, kinnistu suuruseks aga 1493 ruutmeetrit. Maja sisehoovis on kamina ning välibasseiniga puhkeala koos maakeldriga.

Atso ostis maja 260 000 euroga, müügis on see praegu aga 410 000 euroga. Vaata kuulutust SIIT

Muide, tegu on kadunud gängsteri Mihhail Gorbatšovi majaga. "Cerli tegelikult ütles mulle, et mõtle veel, kas sa ikka tahad seda maja osta. Sinna sisenedes ta tundis, et lähme seal lahku." paljastas Atso juunis Kroonikale. "Mina jälle tundsin ennast seal majas kohe hästi, juba õuel tundsin hästi. Neid maju sai tookord ju käidud vaatamas ja otsimas. Enamikuga oli nii, et sõitsin hoovi ja ainult viisakusest astusin veel majja ka sisse."

Siis mees veel ei teadnud, kas kavatseb maja tulevikus müüa. "Kuna olen ehitaja, siis tean, kuidas maja ehitada – võin samasuguse maja iga kell uuesti ehitada," ütles Atso.