Vahetult enne eetrit!Foto: Annely Adermann
Suhted
24. juuli 2019, 17:51

LIHTSALT MARIA BLOGI | VLOG. Kuidas ma TV3 otse-eetris käisin! (2)

Hei! Mul on nii hea meel, et mind jälle üles leidsid! Olen saanud oma vaatajatelt nii palju positiivset tagasisidet, et südame teeb tohutult soojaks. Aitäh kõigile, kes on videosid kommenteerinud või mulle otse kirjutanud, näiteks Instagramis.

Käimas olev nädal näitas minu suureks rõõmuks, et seda mida teen, hindavad ka meedia väljaanded. TV3 kutsus mind lausa "Seitsmestesse" otse oma uuest youtube kanalist rääkima!

Ka nende jaoks on oluline positiivne kehapilt, enese armastamine ja lihtsalt õnnelikum ning pingevabam elu ilma ühiskondlikule survele tähelepanu pööramata. Olin pabinas, aga sealne armas seltskond pühkis mured kiirelt ja tundsin ennast üsna vabalt. Või vähemalt mulle tundus nii. Aga otsustage ise, klippi saate vaadata siit!

Kuna pealinna ja veel vähem telesse minemist ei tule mu elus just liiga tihti ette, siis tähistasin seda oma esimese vlogiga. Võtke aga tee ja küpsised kõrvale ning vaadake rahus. Loodan, et meeldib! Ootan muljeid ja vlogimise nõuandeid youtubes video all kommentaarides. Aitäh!