The Premiere Of Lionsgate's "Five Feet Apart" 7 March 2019 - Los Angeles, California - Lili Reinhart, Cole Sprouse. The Premiere Of Lionsgate's "Five Feet Apart" held at Fox Bruin Theatre. CAP/ADM/FS ©FS/ADM/Capital PicturesFoto: Faye Sadou/ADM/Capital Pictures / Scanpix
Inimesed
23. juuli 2019, 14:00

Hittsarja „Riverdale“ staarid Cole Sprouse ja Lili Reinhart läksid lahku (1)

Netflixi ülimenuka seriaali "Riverdale" näitlejad Cole Sprouse ja Lili Reinhart tõmbasid kaks aastat kestnud suhtele kriipsu peale.

"Lili ja Cole läksid suve alguses lahku," lausus allikas väljaandele E! News. "Nad ei ela enam koos." Allika sõnul hoidsid staarid distantsi, ent kuna seriaali "Riverdale" uue hooaja produktsioon on täis hoos, veedavad nad võtetel taas koos aega ja saavad omavahel palju paremini läbi.

Uudis on sarja fännidele tõeliseks šokikest, sest vaid päev varem nähti näitlejaid San Diegos toimunud konverentsil Comic-Con 2019 naerusuil üles astumas.

Foto: Richard Shotwell / AP / Scanpix

Kas on lootust ka lepituseks? "Hetkel pole kindel, mis olukord täpselt asetseb, kuid paistab, et nad võivad taas kokku minna," lisas allikas. 

Tegemist polnud sugugi armastusega esimesest silmapilgust. "Ta on alguses väga häbelik ja tagasihoidlik. Umbes esimese hooaja keskpaigas hakkas ta inimesi endale lähemale laskma," sõnas 26-aastane Sprouse möödunud sügisel antud intervjuus. Ka 22-aastane Reinhart on tunnistanud, et noormehe hääl oli tema jaoks esialgu tüütu.

Nende suhtest hakati esimest korda sahistama 2017. aasta suvel. Paari nähti küll suudlemas, et kumbki osapool spekulatsioone ei kinnitanud. Alles 2018. aasta Met Galal ilmusid nad paarina punasele vaibale. "See pole miski, mida me peidame või millega me eputame. See on lihtsalt miski, mis eksisteerib," seletas mees märtsis antud intervjuus.