Ilu ja mood

ÕPILASE SÄÄSTUNIPP: osta kooliriided juba juulikuus (6)

LISA KOMMENTAAR

13. juuli 2019, 14:25
Praegu ostes peavad asjad olema vähemalt numbri suuremad. Lapsed kasvavad ja need riided on parajad ehk esimese kuu koolis.
12. juuli 2019, 19:02
Vist teadlane ,juunis oli äkki veel odavam ja see on ühe õhtulehe ajkirjaniku valik ,mitte rahva !
Lihtsalt ema12. juuli 2019, 18:43
Minu laste koolis on kohustuslik kanda koolivormi, mida saab osta/tellida ainult konkreetsest firmast... (Pole mingi eliitkool, tavaline kodukoha järgne kool). Ja seal pole kunagi allahindlust. Kardigan maksan 40euri, lisaks vest, T-särgid. Suvalised hilbud pole lubatud, mis tähendab seda, et minul pole võimalik kooli riietelt kokku hoida...
Meil pole ju koolivormi12. juuli 2019, 18:13
Poes ei müüda kooliriideid, need on casual!
K12. juuli 2019, 16:40
Artikli autor lõpetas umbes kuu tagasi keskkooli. Üsna loogiline, et tal puudub elutarkus veel ja nii tekivadki sellised rumalad artiklid. Kuigi point on tal õige ja eesmärk püha , aga praktikasse kahjuks viia pea võimatu.
Kadri12. juuli 2019, 15:59
Ei anna ikka küll osta kooliriided suvel , kui laps on kasvuhoos. Mina läksin sedasi pange, kui arvasin et ostan esimese ja neljanda klassi lapsele sügiseks riided ära, kuna juulis olid väga head hinnad. Sügiseks tõdesin et ühe lapse püksid oli talle kukekad ja pluusid käisest väikesed, samuti ka laste joped olid käisest väikesed. Jalanõudest ei hakka rääkima. Pidin sügise hakul ostma ikka kogu varustuse uue. Aga siis suundusin kaltsukase ja sain lastele poole rohkem riided kui kaubanduskeskuses ostes. Jalanõud ostsin vaid uutena.