Foto: Martin Harris/Capital Pictures/GP/MPI/Capital Pictures/Scanpix
Inimesed
12. juuli 2019, 14:45

Miley Cyrus: pärast süütuse kaotamist ei soovinud ma enam olla Hannah Montana

Ajakirjale Elle antud värskes usutluses räägib lauljatar Miley Cyrus muusikast, näitlemisest ja feminismist ning paljastab ka kaadritaguseid saladusi. Näiteks avaldab Hannah Montana rolliga kuulsaks saanud staar hetke, mil ta taipas, et ei soovi enam Disney nägu olla.

Miley jaoks oli naeruväärne 18-aastaselt ikka veel Hannah Montanat mängida. "Tundsin kohe, kui ma süütuse kaotasin, et ei saa seda paganama parukat uuesti pähe panna," lausus ta. "Tundsin lihtsalt, et olen suureks kasvanud."

"Sattusin üks kord Disneylandis lava taha ja Peeter Paan tegi suitsu. Taipasin, et see olen mina. Hävitan just selliseid unistusi. Kõik tundsid samamoodi, kui minust avaldati see piibu video, ent ma pole Disney maskott. Olen inimene," ütles Cyrus. Muusik viitas 2010. aastal lahvatanud skandaalile, kui internetti jõudis video, milles Disney toonane megastaar piipu suitsetas. Kuigi algselt räägiti, et Miley suitsetas kanepit, selgus hiljem, et tegemist oli hoopis Californias legaalse hallutsinogeense luulusalveiga.

Pärast Disneyga lõpparve tegemist pole Miley oma narkolembust häbenenud. 2013. aasta MTV muusikaauhindade jagamisel süütas ta kanepipläru lausa otse laval. Lauljatar naljatas ka kevadel telesaates "RuPaul's Drag Race", et "Hannah Montana" kadus eetrist liiga palju narkootikumide tõttu.

Miley on tänasel päeval oma minevikuga rahu teinud ja oma kõige kuulsamat rolli ta enam ei häbene: "On päris lahe, kui sa kuuled, et Cardi B kuulas keskkooli ajal Hannah Montanat. Selline asi pakub mulle rõõmu."