Foto: Erakogu
Suhted
10. juuli 2019, 17:35

LIHTSALT MARIA BLOGI | Keskmise suurusega tüdrukud, koguneme! (31)

Mina olen Maria ja mul on super hea meel, et sa mind üles oled leidnud! See siin on teejuht täiesti uue videoblogi juurde, mille loomise idee tuli sellest, et olen 20+ aastat koguaeg dieedil olnud ja mõned kuud tagasi jõudis mulle kohale, et ma lihtsalt ei taha ega jaksa enam nii elada.

Ärge saage minust valesti aru, ma ei ütle et laske ennast käest, sööge paksuks ja ärge trenni tehke. Absoluutselt mitte! Ütlen lihtsalt, et tegelikult ei ole see kõige tähtsam asi maailmas. Ütlen, et elust tuleb rõõmu tunda. Söögist, trennist ja eelkõige iseendast! On täiesti ok olla keskmise suurusega tüdruk, on jumala normaalne kanda L ja XL suuruses riideid.

Lõime selle kanali, et jõuda helgesse tulevikku, kus armastame enda keha sellisena nagu see on ja naudime täiega elu, mitte ei mõtle ainult sellele millal, kui vähe ja mida sööme. Kindlasti hakkab kanalil olema auhinnamänge, moenippe keskmise suurusega tüdrukutele ja palju muud põnevat.

Loodan, et oled sel teekonnal minuga. Kui tunned, et see teema võiks puudutada sind, su sõpru või vanemaid või lapsi, siis tule vaata esimest videot, telli kanal ja teeme seda kõike koos! Anna kommentaariumis teada, mida kanalis veel näha tahaksid ja mida esimesest videost arvasid. Kõigi kommenteerijate vahel loosime välja ajakirja Naisteleht tellimuse pooleks aastaks!