Foto: WENN / Vida Press
Kultuur
10. juuli 2019, 14:00

Kurvad sahinad: menuseriaal „Kodus ja võõrsil“ kaob eetrist? (9)

Liikvele on läinud kurvad kõlakad, et menuseriaal "Kodus ja võõrsil" kaob kehvade reitingute tõttu eetrist.

Maailmakuulus seebiooper, mille esimene episoodi jõudis eetrisse 17. jaanuaril 1988, võib peagi lõpule jõuda. Tegemist on Austraalia ühe kõige kauem teleprogrammis olnud sari, mis on võitnud 46 Logie auhinda. Eestlaste ette jõudsid väljamõeldud ranniklinna Summer Bay elanike tegemised 1994. aasta septembris.

Välismeedia andmete kohaselt põhjustavad konkureeriva kanali saated nagu "Married At First Sight" vaatajanumbrite langemist. Need saated jõuavad eetrisse hilisemal kellaajal ja rahva huvi on meeletu, mistõttu on seriaali "Kodus ja võõrsil" tabanud tõsine hoop.

Telekanali Seven bossid on hetkel suure pinge all, sest telekavas tuleb läbi viia olulisi muudatusi ning see võib tähendada ka seda, et "Kodus ja võõrsil"  kaob täielikult eetrist. "Katastroof on lähedal. Inimesed tunnevad siiralt muret, et mis edasi saab," sõnas üks kanalile lähedane allikas väljaandele Daily Mail.

Üle 25 aasta Irene Roberts kehastanud Lynne McGranger on lükanud säärased kõlakad aga ümber. "Kuulen sellest küll esimest korda," vastas naine ühe fänni pärimisele. "Näen neid uudiseid, kuid pole ausalt midagi kuulnud. See võib tõsi olla...kuid samas olin ma Bayst kindlalt lahkumas juba 18 kuud tagasi või nii."