Ewert and the Two Dragons, EWERT SUNDJA Tags: Ewert SundjaFoto: Erki Pärnaku
Kultuur
8. juuli 2019, 15:15

Teeme sooja! Draakonite parimad palad, mille sõnad võiksid enne Hiiumaa kontserti kindlasti pähe õppida

Ansambel Ewert and The Two Dragons esineb sel laupäeval esmakordselt Hiiumaal. Kontserdi ootsuses otsisime välja draakonite parimad palad, mille sõnad jõuad sa veel pähe õppida!Tied For a Lifetime


The Line



We Wait For The Light



Circles

 

Pictures

 

In The End (There's Only Love)

 

Jolene

 

Journey

 

Somewhere


Good Man Down


Eelmise aasta lõpus oma neljanda stuudioalbumi “Hands Around The Moon” välja andnud Ewert and The Two Dragons jõuab sel suvel esmakordselt Hiiumaale esinema. Bändi selle suve ainus soolokontsert toimub 13. juulil imeilusas Suuremõisa lossihoovis.

“Oleme Hiiumaa kontserdi eel väga elevil. Mängime küll suvel mitmel festivalil, kuid täispikka soolokontserti saabki näha ja kuulda vaid Suuremõisa lossihoovis,” räägib bändi solist Ewert Sundja. “Produktsiooni osas me kindlasti allahindlust ei tee – mandrilt tuuakse saarele suur hulk tehnikat, mis meie muusikat võimsamalt publikule edastada aitab ning visuaalselt toetab.”

Draakonitel on selja taga edukas kontserttuur Euroopas ning enne seda ka kodumaal. “Uus album tõi meile kahtlemata uue hingamise ning seda tundsime ka tuuritades. Meid võeti väga soojalt vastu nii Eestis kui ka mujal,” sõnab kitarrist Erki Pärnoja.

Albumiga “Hands Around The Moon” võitis bänd jaanuaris ka Eesti Muusikaauhindade jagamisel kolm auhinda – Aasta Albumi, Aasta Rockalbumi ning Aasta Ansambli kategooriates. “Mandri-inimestele võib tunduda Hiiumaa veidi kauge ja kättesaamatu, kuid tegelikult see nii ei ole,” räägib trummar Kristjan Kallas. “Käisime poistega ise kohapeal, Suuremõisa lossi juurde jõuab vähem kui kolme tunniga. Tore fakt on veel see, et kui “Hands Around The Moon” Tallinnast välja sõites automakist mängima panna, lõppeb plaadi viimane lugu Rohuküla sadamasse jõudes,” vihjab Kristjan.

“Usun, et meie Hiiumaa kontsert pakub mõnusa lõõgastushetke – kes on Hiiumaal varem käinud, see teab, miks see paik nii maagiline on ning kes ei ole, siis on nüüd suurepärane võimalus Hiiumaad avastama tulla ning ühtlasi ka kontserti külastada,” lisab bassist Ivo Etti.