Foto: Rauno Vahtre
Inimesed
8. juuli 2019, 09:30

Anu Saagim: olen saanud kõrvetada, inimese kavatsusi ei tunne ju kohe ära

Elu on näidanud, et Eesti meestele on oluline end näidata Anu Saagimi kui tuntud inimese, mitte kui naise kõrval.

«Olen saanud kõrvetada, inimese kavatsusi ei tunne ju kohe ära. Minu kõrvu on ringiga jõudnud jutud, «kuidas ma Anu Saagimiga semmisin ja seksisin». Mehed ei ole tegelikult latatarad, aga ilmselt on neil hirmus suur pinge seda teadmist enda sees hoida, et ta on Anu Saagimiga seksinud. See on ju klassika, et räägi oma parimale sõbrale või sõbrannale, ja kogu maailm teab. Mine metsa, kaeva auk ja karju oma uudist sinna, aga ära räägi seda isegi oma kassile. Sest isegi kass plärab selle välja,» sõnab ta Naistelehele antud intervjuus. Et Anu sõnul on selliseid mehi olnud rohkem kui üks, näebki teda kohalikel seltskonnaüritustel pigem sõbrannadega ringi kargamas.

Praegu on tal kaks silmarõõmu – üks on mujal elav muulane, teine elab Eestis, aga on samuti mitte-­eestlane. Üks neist on abielus, teine mitte, ja Anu on veendunud, et mõlemad mehed on teineteise olemasoluga kursis.

«Selline vabadus ongi kõige magusam,» ütleb Anu sügava veendumusega. «Saan minna, kuhu tahan, reisida, kuhu hing igatseb, ja teha reisidel, mida tahan. Ma ei pea kogu aeg olema pinges, et mulle võib-olla meeldib keegi, aga ei taha petta. Kui jõuda sellisesse ikka nagu mina ja kui oled nagu mina juba 20. eluaastatest suhtes või abielus olnud, siis tahad ühel hetkel värsket õhku. Olime Ristomattiga (ekskaasa, Soome disainer Ristomatti Ratia – toim) 20 aastat abielus ja elasime sellest kümme aastat täiesti vabaabielus, mina siin- ja tema sealpool merd. Ja vaatamata sellele, et olime kokku leppinud, et oleme vabad ja teeme, mis tahame, tegi tema küll seda, mida tahtis, aga nii kui minust kuskil mõni sutsakas ilmsiks tuli, algas järjekordne tragöödia.»

Loe lähemalt täispikast intervjuust Anu Saagimiga!