Foto: Elina Kalju
Inimesed
5. juuli 2019, 12:00

Värske Missis Estonia: pereelu oli ainus, mis sai kannatada (55)

Ilukonsultant Elina Kalju pälvis eelmisel nädalal Missis Estonia 2019 tiitli. Lähedastele tuli Elina otsus osaleda võistlustel üllatusena, ent kõik olid talle siiski äärmiselt suureks toeks.

Tegemist oli Elina esimese kogemusega missikarussellil. "Ilma pakkumiseta poleks seda tulnud. 27 aastat oma õlul vedanud Tiina Jantson võttis julguse ja tuli minu juurde," seletas värske Missis Estonia. Elina Kalju rääkis "Vikerhommikus", et kuigi poeg oli kahtlemata tema fänn number üks, tuli emale krooni pähe asetamine ehmatusena. "Tuli isegi selline lause, et kas emme ei tule enam kunagi koju," meenutas Elina, et poeg hakkas lausa nutma.

"Mul tööga oli selles mõttes väga hästi, et seal oli kollektiivipuhkus, mis tegi selle asja tunduvalt lihtsamaks," lausus Elina. "Pereelu oli võib-olla ainus, mis sai natuke kannatada, sest hommikul olid varased lahkumised ja õhtul hilised tagasitulekud. Kuna pere oli mulle kõige suuremaks toetuseks, siis selle koha pealt ei tekkinud ka väga suurt probleemi. Võib-olla ainult mu isiklikud mõtted, et ma ei saa puhkuse ajal perega olla. Last nägin ka ainult õhtul hilja voodis ja hommikul, aga saime hakkama – see oli igal juhul seda väärt."