NAUDIB VABADUST: «Kui jõuda sellisesse ikka nagu mina ja kui oled nagu mina juba 20. elu­aastatest suhtes või abielus olnud, siis tahad ühel hetkel värsket õhku,» ütleb Anu elutargalt.Foto: Tiina Kõrtsini
Mitmesugust
3. juuli 2019, 06:03

Anu Saagim eelistab suhteid arendada välismaal: olen valiv, ja ma ei tahagi Eestist ühtki meest

«Selline asi nagu «väärikas vananemine» minu sõnavarasse ei kuulu,» teatab bravuuritar veendunult. Alles nüüd, viimasest abielust lahutatuna, võib ta süümepiinu tundmata võtta elult kõike, mida võtta annab.

«Selline asi nagu «väärikas vananemine» minu sõnavarasse ei kuulu,» teatab bravuuritar veendunult. Alles nüüd, viimasest abielust lahutatuna, võib ta süümepiinu tundmata võtta elult kõike, mida võtta annab.

Anu kinnitab, et just praegu on parim aeg tema elus. «Ja tundub ka, et parim vorm,» lisab ta. Tõepoolest – paugupealt ei tule küll meelde ühtki 57aastast sookaaslast, kes julgeks end samasuguses napis riietuses eksponeerida kui Anu.

Spontaansus ja lõbu ei ole selle naise elust kuhugi kadunud ning tundub, et ei kao veel niipea. «Mul pole enam aega süümekaid tunda,» tõdeb ta.

Poseerinud 45aastasena ajakirjale Playboy, tõotas Anu nii endale kui ka avalikkusele, et see on viimane kord, kui end paljaks kisub. Vähemalt on 80aastaselt mõnus neid pilte vaadata ja nentida, et nägi kunagi väga vinge välja. Toona uskus ta, et teeb selle ära ja siis on kõik. Tõmbab punase joone alla.

«Aga nagu näete, olengi jäänud riideid seljast ära võtma,» naerab ta nakatavalt.

Anu teab, et paljudele meenutab tema selline käitumine aktiivselt kulgevat keskeakriisi. «Et mida ta nüüd tahab sellega tõestada? Teistele, iseendale? Või meestele? Tahab ta sellega näidata, et on saadaval? Kas tal tõesti on hirmus kihk ja kardab, et jääb äkki millestki ilma?» laotab ta soravalt ette küsimusi, mis kõrvaltvaatajate meelel, aga ka keelel püsivad.

Räägi sõbrale ja siis teab sellest kogu maailm

Päris kindlasti võib Anut uskuda, kui ta väidab: «Mul ei ole mitte mingisuguseid probleeme meeste leidmisega. Olen valiv, ja ma ei tahagi Eestist ühtki meest. Ma ei viitsi tegeleda sellega, et mõelda, miks ta minuga koos olla tahab.»

Elu on näidanud, et Eesti meestele on oluline end näidata Anu Saagimi kui tuntud inimese, mitte kui naise kõrval. «Olen saanud kõrvetada, inimese kavatsusi ei tunne ju kohe ära.

Minu kõrvu on ringiga jõudnud jutud, «kuidas ma Anu Saagimiga semmisin ja seksisin».

Anu Saagim (Dmitry Knut)

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99